bordsponsorIn de afgelopen maanden zijn weer diverse nieuwe bedrijven toegevoegd aan de Viod sponsorlijst. Veel werk is verzet de afgelopen maanden om alle reclameborden weer op tijd gereed te maken voor het hoofdveld, alle bestaande borden zijn voorzien van een zwarte achterkant en tussen alle borden zijn bordjes geplaatst met het nieuwe Viod logo. De ploeg ‘Goud van Oud’ maakt zich ook op dit vlak uitermate verdienstelijk.  Inmiddels zijn de reclameborden rondom het hoofdveld al weer aardig op peil, met gelukkig allemaal betalende sponsoren. Natuurlijk hebben we nog meer ruimte beschikbaar. De volgende nieuwe bordsponsoren hangen inmiddels : Giezen Wonen, KWD Sports, Lenting Schilderwerken, Metin’s Place, Slagerij Vreman, Podologie Oonk, Heilbron Assurantiën, Thijssen Tenten- & Partyverhuur, Daily Diner, Facilityshop, Partycentrum Doetinchem  en Marktlink.  Met een aantal nieuwe sponsoren lopen gesprekken.

Ook hebben we diverse sponsoren kunnen interesseren voor nieuwe Viod tenues, trainingspakken en Viod sporttassen, zowel voor de jeugd als voor de senioren: Architektengroep Gelderland heeft de F3 voorzien van trainingspakken en doneerde aan het 35+ team 1 nieuwe sporttassen. Edwin Burgerhout Consultancy voorzag de E9 van een nieuwe outfit. Marktlink heeft, naast de reclameborden, ook 2 teams (B5 en C5) voorzien van nieuwe kleding. Bouwbedrijf Kappert & Dik heeft 35+ team 2 gestoken nieuwe tenues. Ook de B1 is voorzien van nieuwe trainingspakken en tassen door Thijssen Bouwmachines en HD Metals. Counter Bos aan de Terborgseweg sponsort nieuwe tenues voor Viod 7, terwijl Dizz de E1 voorzien heeft van nieuwe Viod kleding. Medizon, (u weet wel van de AED – of te wel Automatische Externe Defribillatoren  – zoals ook bij Viod hangt) voorzag het ‘onder 14 team’ van nieuwe kleding terwijl Jansen Foodservice dit team ook nog aankleedde met een fantastisch Viod trainingspak. Tijd Solutions voor Vloer en Raam sponsort de D4. Ook de C1 kon in een nieuw tenue het voetbalseizoen beginnen, deze werden voorzien van tenues met het ‘Respect logo’, gefinancierd uit de Viod 2013 kalender-actie. Maar we hebben nog wel wat wensen te vervullen.

Daarnaast, zeker niet de onbelangrijkste bijdrage in het geheel, werd het nieuwe pannaveldje mogelijk gemaakt door Plus Supermarkt, een bijdrage die het predikaat  ere sponsor’ verdient!

Kortom: vele nieuwe zaken maar ook nog veel  ruimte voor nieuwe sponsoren en dat blijkt toch ook lastig als het economische tij tegen zit in ondernemersland.  Gelukkig kunnen we zeggen dat we met alle (nieuwe en bestaande) sponsoropbrengsten tot op heden redelijk op schema liggen van het jaarbudget. Maar natuurlijk kan Viod altijd nieuwe sponsoren gebruiken, voor nieuwe tenues, borden, tassen, trainingspakken of andere zaken. We houden ons aanbevolen voor jullie tips.

Naast sponsoren kan ook de CCZ natuurlijk nog ondersteuning gebruiken met nieuwe, enthousiaste commissieleden. Indien interesse, neem dan gauw kontakt op met één van de CCZ leden.

De Commissie Commerciële Zaken van vv Viod.

Mark Bisselink

Paul Blankert