Afgelopen donderdag ontvingen wij het bericht van het overlijden van Toon Makay sr., voormalig VIOD bestuurslid en vader van onze oud-VIOD leden Jacques en Antoon en opa van onze huidige leden Jack en Cas Makay.

Toon was 78 jaar.

U kunt afscheid nemen van Toon op maandag 13 januari om 19: 00 uur in het uitvaartcentrum Agelink aan de Terborgseweg.

De crematieplechtigheid wordt gehouden op dinsdag 14 januari om 14:00 uur in de Van Baerzaal in crematorium Slangenburg, Nutselaer 4 te Doetinchem.

De familie Makay nodigt u uit voor de crematie komende dinsdag. Uw aanwezigheid zal zeker gewaardeerd worden.

HET BESTUUR

IN MEMORIAM TOON MAKAY

Zowel Toon als zijn vrouw Erna Makay zijn meer dan 30 jaar als vrijwilligers actief geweest voor VIOD in de periode toen VIOD op Sportpark De Hoop was gevestigd. Hoofdzakelijk heeft men in die 30 jaar de kantine van VIOD beheerd en alle zaken daarom heen zoals de inkoop voor de keuken en de financiële zaken van de kantine. Het op peil houden van de kantine-voorraden en het onderhouden en schoonhouden van de kantine behoorden ook tot hun taak. Daarnaast werden er ook allerlei activiteiten als de klaverjasavonden, snerttoernooien en de wedstrijden van De Graafschap door de familie Makay binnen de kantine perfect verzorgd.

Toon was ook geruime tijd bestuurslid kantinezaken. Ook in die tijd was de kantine de belangrijkste inkomstenbron voor onze vereniging.

rouwkaart a. makay def

ddb14191c8fd080233d05f2f4eaf895b