Op vrijdag 23 mei jl. werd op Sportpark Zuid bij DZC `68 succesvol het 1e Old Stars Toernooi gehouden.

Door de film All stars gemotiveerd heeft support 68 (sponsorclub DZC’68) het eerste initiatief genomen om te komen tot een heus “Old stars toernooi” tussen Doetinchemse clubs. Op vrijdag 23 mei jl. was het dan zover voor de Old stars van DZC’68, v.v. Doetinchem, v.v. VIOD en SVDW’78.

Op het kunstgrasveld (half speelveld) op sportpark Zuid werd er een competitie gespeeld van in totaal zes wedstrijden, zodat elk Old star team elkaar een keer tegen kwam. De wedstrijden werden gearbitreerd door de Doetinchemse Old star scheidsrechters Cor Peitsman en Jos Tiemessen, die dit toernooi vlekkeloos lieten verlopen en zonder geen enkele straftijd.

Winnaar met 9 wedstrijdpunten en dus de maximale score werd SVDW’78 uit de vroeger geheten woonwijk Oosseld, gevolgd door de VV Doetinchem die in Jopie van Dooren een nog uitstekende Old timer in de gelederen had. DZC’68 met een nog zeer fitte Bas van Londen ging met de 3e plaats aan de haal en v.v. VIOD sloot de gelederen met een vierde plaats en geen enkel wedstrijdpunt voor de Old timers van o.a. Vincent Bles en Carlo Kunst.

In de “derde helft” met een uitstekende BBQ verzorgd door de vrijwilligers van DZC’68, werd nog menig voetbalverhaal uit de “Young stars” periode uitgewisseld, waarmee op een zeer geslaagde avond kan worden teruggekeken, welke dus navolging verdient tot een mogelijk jaarlijkse traditie.

VIOD in de persoon van Gert Meijer (een echte “old timer”) was er als de kippen bij om dit Old stars Toernooi een vervolg te geven in 2015, op het kunstgras van Sportpark Dichteren. Wordt vervolgd dus.

IMG-20140524-WA0002-1old stars

huls 2015 uitnodiging