Hallo allemaal,TeamsUpdate316a234

Vanmiddag beginnen de schoolvakanties! Daarom treffen jullie op de nieuwe TEAMPAGINA een aangepaste teamindeling aan voor het komende seizoen.

Het aantal wijzigingen is redelijk beperkt gebleven. Bij de D zijn de wijzigingen iets groter in aantal. Dit heeft met name te maken met de acht keepers die op een acceptabele wijze over de 5 teams verdeeld moesten worden. In overleg met trainers, leiders, keeperstrainers en diverse andere betrokkenen is de bijgaande herziene indeling tot stand gekomen, waarbij naar ieders mening de keepers voldoende uitdaging krijgen en de spelers zodanig zijn ingedeeld dat ze op een juist niveau met voor iedereen een aantal (oud) teamgenoten zijn ingedeeld. Wij hopen hiermee voor iedereen een sportieve en plezierige omgeving te hebben gecreëerd.

Bij bijna alle teams is nu de begeleiding bestaande uit zowel de trainer(s) als de leider(s) bekend. Deze gegevens kun je ook op de TEAMPAGINA terugvinden. De trainers en leiders zullen op korte termijn contact met jullie opnemen om de contactgegevens bij te werken en jullie mede te delen wanneer jullie trainingen gaan starten.

Vacatures:

Voor een aantal teams zoeken wij nog aanvullende begeleiding. Hier hebben wij echt nog vrijwilligers voor nodig, omdat anders de jongens en de meiden simpel weg niet aan het voetballen gaan komen. Meld je dus svp aan!

Heel specifiek zoeken wij ook nog leeftijdscoördinatoren voor de D en E. Voor de F heeft ondertussen Bram Schats zich daarvoor aangemeld en wij zijn erg blij dat hij deze rol wil oppakken. Ben je geïnteresseerd om deze rol voor de D of E te vervullen of wil je daar meer informatie over, neem dan svp even contact op met Barry Ketelaar (b.ketelaar@eu.aswatson.com).

FIMAX toernooi: zondag 31 augustus 2014:
Alle F en E teams zijn hier voor ingeschreven en worden dus op ons eigen toernooi verwacht. Ook hiervoor zullen de leiders binnenkort met jullie contact over opnemen.

Rest ons jullie nog een erg leuke, plezierige en sportieve vakantie te wensen!

namens, Barry Ketelaar, Gerlof Bril en Fethi Ozerdogan.

website vakantie