digitaal-wedstrijd-formulier-e1408345642257

De papieren wedstrijdformulieren zijn vanaf het seizoen 2015-2016 verleden tijd. Vanaf  volgend jaar gaan alle wedstrijden via het digitale wedstrijd formulieren systeem.

Op de website van de KNVB staat een mededeling dat er vanaf volgend seizoen geen wedstrijdformulieren besteld behoeven te worden.Er komen nog wel tijdelijke NOOD formulieren indien er technische problemen ontstaan, maar iedere voetbal vereniging in Nederland zal zijn wedstrijdsecretariaat op speeldagen vanaf volgend jaar er moeten op inrichten.

Voetbalvereniging VIOD in Doetinchem heeft haar voorbereidingen reeds getroffen. Op speeldagen kunnen alle leiders via het digitale systeem de wedstrijdformulieren activeren.  Momenteel is in onderzoek ook de pupillenwedstrijden digitaal te registreren en zo de papierenwinkel te verkleinen.

wedstrform-voorbeeld