Iedere woensdagavond is er een inloopavond voor nieuwe leden.

Op iedere woensdagavond van 18:30 tot 20:00 uur is er bij VIOD voor zowel voor de Jeugdafdeling als de Seniorenafdeling een inloopavond.
U wordt ontvangen door de coördinatoren Lex Meeuwsen en August van Onna die u uitgebreid informeren. Aansluitend is er desgewenst een persoonlijke rondleiding door ons complex.

Gaarne bij het aanmelden het volgende meenemen: ‘n bankpasje van u zelf (of anders van ouder/verzorger) en een geldig legitimatiebewijs.

Eerst een paar keer meetrainen?
Wil je eerst een paar keer meetrainen om te kijken of vv VIOD bij jou past, neem dan contact op met een van de coördinatoren.

Al lid bij een andere voetbalvereniging?
Ben je al lid (of de afgelopen 3 jaar geweest) bij een andere voetbalvereniging? Dan dien je een overschrijvingsformulier (voor senioren A-, B- en C-jeugd) of een pupillenverklaring (voor D-, E- en F-jeugd) in te vullen. Haal dit overschrijvingsformulier bij je vorige vereniging en lever het ingevuld in, samen met het aanmeldingsformulier.
woensdagavond 13 augustus tussen 18:30 en 20:00 uur naar onze 1e inloopavond

Bent u al lid?

VIOD leden kunnen op deze avonden ook terecht voor overige info omtrent hun lidmaatschap.

Spreek de onderstaande heren hiervoor aan:

Lex Meeuwsen

August van Onna