bokaalIn de maand september zijn we gestart met het maandelijks uitreiken van de SAM HENDRIKS bokaal aan het “Talent van de Maand van VIOD”.

Spelers van VIOD D1, C1, B1 en A1 maken kans op deze bokaal. Iedere maand krijgen de spelers van deze teams de kans `n speler uit hun eigen team te nomineren die het in de afgelopen maand erg goed heeft gedaan, zowel tijdens de trainingen, rondom en tijdens de wedstrijden en als teamgenoot.

Uiteraard kan men zichzelf niet nomineren! Op basis van alle nominaties per team bepalen de trainers voor de betreffende maand het talent van ieder team. De gekozen speler krijgt in die maand een wisselbokaal uitgereikt door Sam Hendriks. Aan het eind van het seizoen wordt de “Speler van het Jaar” gekozen die uiteraard de wisselbokaal als aandenken van een top seizoen mee naar huis mag nemen en mag behouden.

Voor de maand oktober zijn de volgende spelers gekozen door hun eigen teamleden

VIOD A1: Björn Boerwinkel,

VIOD B1: Wout Wikkerink,

VIOD C1: Dax Oosterbaan,

VIOD D1: Finn Schnitzler

VIOD A1:

Unaniem hebben de A1 spelers gekozen voor Björn Boerwinkel als Speler van de Maand. Björn is natuurlijk dit seizoen vanaf de A4 gekomen bij de A selectie om de concurrentie aan te gaan met Pim Reukers. Björn maakt persoonlijk grote stappen en dit blijft ook niet ongemerkt bij de spelers van de A1. Tevens is hij na een blessure continue bij het team gebleven en heeft iedere training gedaan wat hij kon doen, ook hierin is hij een voorbeeld voor de groep. De wedstrijden die Björn gespeeld heeft als stand in voor Pim heeft hij ook met een dikke voldoende afgesloten en als Björn op deze manier door blijft gaan dan kan Viod nog veel plezier aan hem beleven. Kortom: Persoonlijke ontwikkeling, voorbeeld functie, teamplayer zijn kwaliteiten die het verdienen om Speler van de maand te worden.

VIOD B1:

De selectie van VIOD B1 heeft voor deze maand Wout Wikkerink gekozen als Speler van de Maand.

“Wout is een speler die zowel voetballend als persoon binnen de spelersgroep een positieve ontwikkeling door maakt in de afgelopen periode” zegt trainer Ferhat Ozerdogan.
Hij profileert zich als een echte leider tijdens de wedstrijden en op de trainingen en draagt bij aan een positieve sfeer in de kleedkamer en binnen de spelersgroep. Voor de BLAUWE KAART komt Wout ook in aanmerking. want hij is uitermate correct richting tegenstanders, scheidsrechter en de begeleiding.
Een voorbeeld voor andere voetballers binnen VIOD.

VIOD C1:

De spelers van VIOD C1 waren er snel uit voor hun keuze voor deze maand en kozen Dax Oosterbaan als speler van de maand.

De omschrijving is kort maar krachtig: Dax Oosterbaan is speler van de maand oktober geworden omdat hij een stabiele kracht in de verdediging is, met zijn snelheid veel kan corrigeren, 100% inzet toont tijdens wedstrijden en trainingen, zijn medespelers steeds meer gaat coachen. Proficiat Dax!

VIOD D1:

De selectie spelers van VIOD D1 laten weten dat hun keuze voor de maand oktober gevallen is op….. Finn Schnitzler !

Finn kreeg de volgende honorering van zijn teamgenoten:

•  Finn is klein in zijn postuur dus fysiek komt hij gewoon te kort, maar compenseert dit met zijn inzet.
  •  Technisch een zeer goede speler met een goed spelinzicht.
  •   Heeft veel wissel gestaan met uiteindelijk invalbeurten op verschillende posities.
  •  Een rustige jongen wie niet zeurt maar gewoon goed traint en zijn taken uitvoert!
  •   Ondanks de vele blessures de laatste weken heeft Finn laten zien door voetballend mee te komen in de D1!

sam hendriks bokaal okt 2014