Tijdens de ALGEMENE LEDENVERGADERING zijn een 3-tal punten besproken en de aanwezige leden van VIOD hebben tijdens de ALV van 21 november jl. hiermee ingestemd.

Punt 1 is het Kledingplan voor het seizoen 2015-2016:

1. Met ingang van  seizoen 2015-2016 zal Viod een kledingplan in werking treden waarbij alle 900 spelende leden van Viod in ‘het nieuw’ worden gestoken. Naast een mooi wedstrijdtenue zal ook ieder lid een prachtig presentatiepak van het merk Quick krijgen voor op de wedstrijddagen. Ook alle 130 leiders en trainers krijgen een presentatiepak/coachjas ter beschikking. (zie elders op deze website)

De contributie zal door dit kledingplan niet worden verhoogd, de leden betalen slechts een borg van éénmalig 50 euro voor deze complete set. De borg wordt terugbetaald zodra men stopt als lid van Viod.

De borg zal gespreid worden geïnd waarbij ook rekening wordt gehouden met gezinnen waarvan meerdere leden bij Viod spelen. Volg de website de komende tijd voor meer info.