Afgelopen week heeft Viod het hoofdsponsorschap met Mulders & Quint makelaars verlengd met 3 jaar. Het huidige contract wordt hiermee verlengd tot de zomer van 2018.

mulders quint logo jpegDe onderhandelingen met directeur/eigenaar Dylan Mulders verliepen prettig en constructief en beide partijen zijn erg content met een verlenging van nog eens drie jaar. Dylan Mulders: ‘Viod ontwikkelt zich erg positief in vele opzichten en maatschappelijk gezien willen we graag samen met  de vele vrijwilligers van Viod een steentje bijdragen aan het verenigingsleven en het voetbalplezier in het bijzonder. We willen dan ook graag het sponsorschap continueren’.  Ook gaf Dylan aan dat het nieuwe Quick tenue een fantastische frisse en professionele uitstraling heeft dat uitstekend past bij Mulders & Quint.

Mulders & Quint, zal naast Viod 1, ook alle jeugdteams uit één leeftijdsgroep gaan sponsoren, waarover later meer. Direct na de winterstop zal Viod 1 reeds in het nieuwe Quick tenue spelen met de naam van onze hoofdsponsor op alle kleding van Viod 1.

Mulders & Quint is al jarenlang nauw betrokken bij Viod en heeft vestigingen in Doetinchem en Zevenaar.

Namens geheel Viod willen wij Mulders & Quint dan ook enorm bedanken!!

CCZ en bestuur vv Viod.

Bezoek de website van Mulders & Quint Makelaardij