De afgelopen week hebben de teams van VIOD A1, B1 , C1 en D1 weer hun Speler van de Maand gekozen. Nick, Darrel, Niels en Chris….Van harte gefeliciteerd!

• Speler van de Maand November bij de A1 is: Nick van de Waaij

Bij de A1 is de technische staf in het begin van het seizoen behoorlijk op zoek geweest naar een juiste spits. Immers Dion speelt in 1e, Tolley is naar DZC en Volkan gestopt.  Na een aantal wedstrijden is Nick er terecht gekomen en met inmiddels 5 competitie doelpunten heeft Nick qua doelpunten maken een groot aandeel  in de opmars waarmee de A1 op dit moment mee bezig is. Prettige bijkomstigheid is dat Nick ook qua trainingsopkomst en teamplayer de juiste instelling heeft.

Kortom een volkomen terechte nominatie!

• Speler van de Maand November bij de B1: Jerrel Dadé

Jerrel Dadé….. Je hebt keepers en je hebt KEEPERS. Jerrel behoort tot de laatste groep. Naast dat Jerrel een bovengemiddeld talent is die punten pakt voor de elftallen waar hij in speelt, een atleet in hart en nieren. Ook is Jerrel een toegankelijke jongen in de omgang en die zijn rol binnen het elftal meer dan serieus neemt. Een speler waar VIOD nog veel plezier aan gaat beleven.

Proficiat Jerrel, alweer je 2e nominatie!

• Speler van de Maand November bij de C1: Niels Mulder

Niels Mulder, de keeper van VIOD C1, is gekozen tot ”Speler van de maand november”. Enkele reactie van de spelers die op hem gestemd hebben;

1. Na zijn blessure is hij uitstekend teruggekomen.  2. Hij is de laatste weken uitstekend in vorm. 3. Hij verrichtte tegen sc Bemmel enkele cruciale reddingen, waardoor VIOD C1  de wedstrijd met 0-1 wist te winnen. 4. Hij traint gedreven en wil tijdens afwerkvormen alle ballen tegenhouden. 5. Hij laat zich steeds meer gelden in het doel {coachen}.

Een mooi rapport, Niels. Jouw talenten zijn ook bij De Graafschap bekend!

•  Speler van de Maand November bij de D1: Chris Verheul

Chris is een rustige jongen, positief en altijd willen trainen….winnen! Als hij wordt gewisseld baalt hij altijd direct….dus  een zeer goede instelling. Een echte spits voor VIOD D1, scoort veel en is balvast met een goede actie en een zeer goed schot!

Geen twijfel mogelijk deze maand…Chris Verheul !

sam hendriks bokaal november