Zoals jullie weten is vv Viod onlangs een overeenkomst aangegaan met Quick voor het nieuwe Viod tenue.  Inmiddels staat vast welk tenue het gaat worden en willen wij jullie graag periodiek op de hoogte stellen van de stappen die genomen moeten worden.

Inmiddels hebben we als bestuur behoorlijk wat vragen gekregen waarvan we de belangrijkste vragen even op een rijtje hebben gezet;

• 1 Krijgt ieder lid een complete set kleding én een presentatiepak voor de wedstrijddagen?
  • –          Ja ieder lid ontvangt voor de borg van 50 euro een complete kledingset ( sokken, broek, shirt én een mooi presentatiepak.

• 2 Sokken zitten niet in het huidige kledingpakket, hoe is dat geregeld in het nieuwe kledingpakket?
  • –          Sokken worden éénmalig gratis verstrekt, een extra paar of vervangende sokken kunnen worden bijbesteld via de Viod/Quick webshop die begin 2015 zal worden geïntroduceerd. De kosten voor extra sokken zijn voor rekening van het lid.

• 3 Waarom gaat Viod 1 al direct na de winterstop in de nieuwe kleding voetballen en de rest van de vereniging bij aanvang van seizoen 2015/2016?
  • –          Viod 1 is ons uithangbord, onze showroom voor het presenteren van de nieuwe kleding. Viod 1 krijgt veel aandacht in de pers en daarnaast zal Viod 1 de artikelen die in de webshop te koop zullen zijn op deze wijze promoten en presenteren voor de rest van de vereniging. Naast Viod 1 worden er geen uitzonderingen gemaakt.

• 4 Hoe weet Viod nu welke maten er moeten worden besteld voor alle leden?
  • –          We starten in januari 2015 met passessies voor alle leden. Hiervoor wordt iedereen uitgenodigd om, op verschillende momenten, het tenue en het presentatiepak te passen.

• 5 Is er een kledingcommissie dit dit alles organiseert en bewaakt?
  • –          Ja, er is inmiddels een kledingcommissie gevormd die bestaat uit Carla Siemes, Marjoleine Boesvelt, Lex Meeuwsen en bestuurslid facilitaire zaken Eelco Peters. We zijn nog op zoek naar versterking van deze commissie.

• 6 Wordt de te betalen borg van 50 euro  in één keer geïnd?
  • –          Nee !! De borg wordt in termijnen geïnd d.m.v. een maandelijks automatisch incasso. Op dit moment staat nog niet vast over hoeveel maanden dit wordt gespreid. Het zal echter minimaal 6 maanden zijn. We starten hiermee in januari 2015.

• 7 Ik heb meerdere kinderen bij Viod spelen. Is er een regeling te treffen voor een langere betalingstermijn?
  • –          Ja. Geen probleem. In geval van 2 of meerdere personen uit 1 gezin bestaat de mogelijkheid voor een langere betalingstermijn. Het initiatief ligt hierbij bij de leden. Men kan zich hiervoor per mail melden bij de kleding commissie. kledingcommissie@vv-viod.nl   (dit account is vanaf 1 januari 2015 geopend.)

• 8 Wordt er voor de leiders ook iets geregeld qua kleding?
  • –          Ja. Voor begeleiding komt er een coachjack beschikbaar en een presentatiepak. Ook hiervoor zal een borg moeten worden betaald. Voor leiders/trainers bestaat echter ook de mogelijkheid deze kleding te kopen tegen zeer interessante prijzen. De Jacks kunnen dan worden voorzien met de  initialen van de koper. ( dat geldt niet voor presentatiepakken)

• 9 Wordt er voor de scheidsrechters ook iets geregeld?
  • –          We zijn hiermee bezig. Dat loopt nog.

• 10 Ik ben leider op zaterdag maar ik voetbal op zondagochtend zelf ook nog, hoe gaat Viod hiermee om?
  • –          In dat geval betaal je 1 x borg voor een tenue en presentatiepak en krijg je een coachjack waarvoor een kleine extra borg wordt gevraagd óf je koopt het jack als je je initialen er op wilt hebben.

• 11 Krijgen de shirts rugnummers?
  • –          Ja. Ieder team krijgt een aantal shirts die worden doorgenummerd van 1 tot … . (afhankelijk van het aantal spelers)

• 23 Krijgen de presentatiepakken nummers?
  • –          De presentatiepakken krijgen geen nummers zoals op het shirt. Wel wordt in ieder presentatiepak in de jas en broek een uniek nummer geborduurd voor álle leden. Dit unieke nummer wordt bij Viod geregistreerd en gekoppeld aan de naam van de gebruiker.

• 13 Wanneer krijg je de borg terug?
  • De borg wordt terugbetaald wanneer je stopt als lid van Viod. Er bestaat dan ook de   mogelijkheid tot het kopen van het presentatiepak waarover later meer.

• 14 Wat als mijn presentatiepak kwijt is?
  • –          Ieder lid is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen tenue of presentatiepak. In geval van verlies, beschadigingen e.d. zal hiervoor een evenredig deel van de borg worden ingehouden waarvan Viod nieuwe kleding zal aanschaffen. Hiervoor zal op korte termijn een reglement worden gepresenteerd.

• 16 Betalen de spelers van Viod1 ook een borg?
  • –          Ja. Álle leden betalen een borg.

• 17 Zijn er ook dikke coachjassen beschikbaar en eventuele andere Viod/Quick attributen?
  • –          Ja. Viod zal samen met Quick een webshop openen in het voorjaar van 2015 waar voor Viod leden, tegen speciale webshopprijzen, coachjassen, trainingssets, sweaters etc. kunnen worden besteld. Voor de distributie hiervan gaan we een samenwerking aan met een Doetinchemse sportwinkel.

• 18 Gaan de spelertjes uit de RaboCup en de zaalvoetbalteams van Viod ook in het nieuwe tenue spelen?
  • –          De zaalvoetballers gaan ook in het nieuwe Viod tenue voetballen en de RaboCup spelertjes gaan in nieuwe landenteams-tenues spelen, ook van het merk Quick.