Vrijdag 13 maart aanstaande begint de Achterhoekse Voetbalacademie bij Viod. Om 18.30 zullen een kleine 40 deelnemers in de leeftijdscategorie 6-10 jaar starten bij de énige echte voetbalschool in de regio.

De Achterhoekse voetbalschool onderscheid zich van iedere andere voetbalschool omdat het accent ligt op ‘richting, snelheid, nauwkeurigheid, discipline en coördinatie’. Hiermee is de academie complementair aan de reguliere clubtraining. Daarnaast wordt er uitsluitend gewerkt met gekwalificeerde trainers. Naast voetballers zijn ook de keepers meer dan welkom en bij de Achterhoekse voetbalacademie is er altijd plek voor beginnende trainers die als stagiaire veel kunnen leren van de academie-trainers. Een drietal Viod trainers zal hier gebruik van maken.

Naast de individuele ontwikkeling staat ook zelfvertrouwen en de ontwikkeling van samenwerking hoog in het vaandel. Het brein van een kind is van nature immers niet ingesteld op samenwerking. De Achterhoekse Voetbalacademie onderscheid zich ook vooral door het uitgekiende aantal deelnemers van maximaal 32-40. Op een speelveld wordt er vervolgens gewerkt in vier groepen van 8-9 spelers onder begeleiding van 2 trainers per groep ! Elke groep heeft dus een kwart speelveld ter beschikking en voldoende ruimte om lekker te experimenteren en leren.

Gezelligheid en ongedwongenheid krijgt ook zeker de ruimte en onder begeleiding van muziek bij opkomst en een mooi uniform outfit is het genieten geblazen!

Inschrijving gemist ?? Kom gerust kijken met je ouders, opa’s en oma’s en meldt je alvast aan voor de zomervoetbalkampen bij Viod en de najaar academie.

meer info? klik door naar de website

Voetbalacacemie