Het is een tijdje stil geweest rondom de verkiezing van de Sam Hendriks Bokaal. De webmaster heeft de volgende gekozen kandidaten de afgelopen week aangemeld gekregen:

Banner website bokaal feb

VIOD D1:

Hierbij speler vd maand feb D1!
Het is geworden: tiago hettelaar

Korte omschrijving:

Tiago is een groot talent.
Heeft een goed en groot voetbalinzicht.
Heeft een goede techniek en een goede pass.
Gezien zijn talent zeker een speler in de toekomst voor viod1!
tiago h d1

VIOD C1

Martijn Godschalk.

Hieronder een aantal beweringen over Martijn van zijn teamgenoten .

In de huidige competitie waarin onze verdediging bijna constant onder druk staat gaat Martijn een steeds betere rol spelen bij het onder druk uitverdedigen richting middenvelders.
Martijn stelt zich verdedigend positioneel steeds beter op, zodat hij niet verrast wordt.
Hij is altijd aanwezig op de trainingen en hij is enorm gegroeid v.w.b. zijn “agressiviteit” in de persoonlijke duels.
Als linksback is hij een constante factor in de verdediging ban de C1 en ondanks alle tegenslagen en tegengoals blijft hij altijd positief op het veld en tegen zijn ploeggenoten.

Martijn Godschalk

VIOD B1

De Viking!

Groot, stevig, robuust en flegmatiek zit hij stilletjes in de hoek van de kleedkamer of de commissiekamer. Laat alleen zijn mening horen als het moet en als hij daar behoefte aan heeft. Komt op zaterdag voetballen en doordeweeks trainen gewoon omdat hij het leuk vindt en daar zin in heeft.

Voetballen moet plezier zijn!!! Dat is het eerste wat in je op komt als je aan Hidde Raddatz denkt.

Maar Hidde is zoveel meer als je goed kijkt en de wedstrijden en de trainingen analyseert. Hidde werkt als een katalysator binnen het elftal en zorgt voor de balans.Op momenten dat je het niet verwacht en het team het nodig heeft kan 1 simpele opmerking van Hidde, van welke aard dan ook, de juiste snaar raken en zie je de andere spelers daar op reageren. Daarnaast heeft Hidde een natuurlijk overwicht en respect van alle spelers binnen het elftal gewoon door wie hij is en wat hij doet. Het is geen fluwelen voetballer als je naar hem kijkt en soms oogt het zelfs wat zwaar. Maar de drive die Hidde iedere keer weer tentoonspreidt kan een voorbeeld zijn voor veel voetballers binnen VIOD.

In het begin van het seizoen moest Hidde duidelijk zijn plek vinden binnen het team en liep het niet zoals we van Hidde gewend waren. Als linker centrale verdediger of links back waren opties en werden door Hidde zonder vragen ingevuld. Na verloop van wedstrijden is Hidde op de 6 positie terecht gekomen. Op deze positie bewijst Hidde week in week uit zijn grote waarde voor het team en is hij ongenaakbaar. Keihard en fair werkt hij voor de verdediging, schakelt zijn direct tegenstander uit, ondersteund zijn medespelers, sleurt en trekt 80 minuten lang over het veld, trekt de wedstrijd naar zich toe en bepaald wat er gebeurd.

Niemand komt tijdens de wedstrijd in zoveel duels als Hidde en dat alles met de gave om dit te doen zonder een enkele gele kaart te halen. Een echte teamspeler en een terechte speler van de maand februari!

maart B1

VIOD A1

Speler van de maand februari A1:  Jeroen Westerhof

Motivatie:  De maand februari kende qua wedstrijden voor de A1 slechts 3 wedstrijden.  In deze 3 wedstrijden heeft Jeroen een positieve lijn doorgetrokken en laat hij zien dat hij naast zijn technische vaardigheden nu meer en meer een teamplayer wordt.  Dat het snel kan gaan in de voetballerij heeft Jeroen in de maand februari bewezen met zijn debuut in het 1e elftal tegen DVC en met zijn beslissende doelpunt tegen Varsseveld A1.

Invaller Jeroen Westerhof zet de bal voor