VIOD A1:

CAS VAN WEZEL

Cas is later in het seizoen ingestroomd bij de A1 en heeft zich zeker na de winterstop ontwikkeld tot meer dan een basisspeler.

In de maand maart heeft Cas laten zien dat hij een op meerder posities inzetbaar is. Van rechtsbuiten, centrale middenvelder tot rechtsachter Cas vult het allemaal in op zijn eigen wijze, waarbij
het team erg veel baat heeft.

Snelheid, techniek, doelgericht en licht ontvlambaar zijn typische kenmerken van Cas, kortom een “baas” die voetballend van grote waarde kan zijn voor een team. Derhalve een terechte keuze voor speler van de maand.

VIOD B1:

HIDDE RADDATZ

De constante factor!

Als het Gillette Pro Klassement ook voor jeugdvoetballers zou gelden, dan zou Hidde meedoen voor de bovenste plaatsen.

In het wekelijkse voetbalgeweld van het 4de divisie niveau is het weinig spelers gegeven om week in week uit gemiddeld een 7 of hoger te scoren, zelfs in de wedstrijden welke verloren worden door de B1.

Dit ook nog eens in de wetenschap dat Hidde pas 1ste jaars B-speler is, moeten we de supporters van VIOD 1 teleurstellen dat ze nog een paar jaar zullen moeten wachten om deze topper op de zondag te mogen bewonderen. Als we Hidde tijdens wedstijden ook nog eens functioneel De Zidane toe zien passen om zich onder de druk uit te spelen, dan kunnen we maar 1 ding concluderen, wederom terecht Speler van de maand bij de B1.

VIOD C1:

LEN DERKS

Speler van de maand maart van VIOD c1 is geworden Len Derks.

”Len ontwikkelt zich als vrije verdediger steeds beter, hij verleent goed de rugdekking, coacht zijn medespelers, speelt agressief op de bal en wil tijdens trainingen partijtjes winnen”.

VIOD D1:

THOM TEUNISSEN

Thom is eerste jaar D en een rustige onzekere jongen Altijd op de training en wedstrijd!

Voetbal technisch een van de betere spelers op dit moment.

Hij is rechterverdediger maar kan ook centraal spelen Goede techniek, altijd voetballende oplossing en staat ondanks dat hij minder in het duel is altijd zijn mannetje omdat hij positioneel vaak goed staat.

Dat is een kwaliteit op deze leeftijd.

Dus een terechte speler van de maand!

Banner website sam h maart