logo 7x7 35 45_227×7  voor 35+ en 45+

Veel voetballers stoppen met voetbal omdat ze niet meer iedere zaterdag en zondag actief willen zijn. Daarnaast is het spelen tegen (te) jonge tegenstanders ook een belangrijke reden om de schoenen aan de wilgen hangen. Om dit te voorkomen wordt de mogelijkheid geboden om deel te nemen aan het 7×7 35/45+ voetbal. Hierbij staat niet het presteren centraal, maar wel het op een recreatieve manier een potje voetballen met en tegen leeftijdsgenoten. Alle deelnemers moeten minimaal 35 jaar oud zijn.

7 tegen 7 op een half veld

Voor de 35+/45+ variant zijn de regels en omstandigheden aangepast. Zo wordt er gespeeld in zeventallen op een half veld. Er mag doorlopend gewisseld worden en van buitenspel is geen sprake. Negentig minuten lang zwoegen op een veld van pakweg honderd bij zestig meter tegen spelers die twintig jaar jonger zijn? Dat behoort dus tot het verleden.

7×7 Na- en Voorjaarsreeks

De 7×7 35/45+ Na- en Voorjaarreeks kent een reeks van minimaal vier speelavonden op vrijdagavonden in het najaar én vier speelavonden in het voorjaar. Een vereniging is tijdens de reeks eenmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen in de poule.

Interesse ?

Heb je interesse om mee te doen aan 7×7 35+/45+ voetbal dan is het advies om vrijdagavond een keer mee trainen met de andere liefhebbers. Er wordt getraind van 20:00 – 21:30 uur. De huidige teams zijn naarstig op zoek naar nieuwe aanwas!

Meer info:

Hein Lenders email: heintjelenders@live.nl