sam hendriksDe trainers van de selectieteams A1, B1, C1 en D1 hebben de verkozen spelers van de afgelopen maand weer bekend gemaakt. Hieronder de uitslag van de maand april.

VIOD A1

Melvin Kersten

Melvin is door de spelers unaniem gekozen voor de Speler van de Maand.  Melvin is een keeper van de A categorie. Hij heeft het postuur, het inzicht, de rust en de reflexen in huis. Kortom dit alles maakt hem een complete doelman.

Geen wonder dat Melvin reeds geruime tijd met grote regelmaat aansluit bij Viod 1, zowel op de trainingen als met de wedstrijden.  De laatste tijd ontwikkeld Melvin zich ook nog meer in het coachen van zijn medespelers en is steeds nadrukkelijke aanwezig tijdens de wedstrijden.
Mooie bijkomstigheid is dat Melvin ook volop actief is bij de keeperstrainingen voor de jongste jeugd.  Kortom een jongen waarop Viod zuinig moet zijn en een zeer terechte winnaar van de Speler van de maand.

door Koen van Loon, trainer VIOD A1

VIOD B1

Jerryl Dadé

De constante factor!

Als we het gehele seizoen evalueren en spelers individueel gaan beoordelen, dan steekt Jerrel daar bovenuit. Van de eerste tot de laatste wedstrijd en training is Jerrel in staat vriend en vijand te verbazen met de prestaties die hij laat zien.
De terechte speler van de maand!!

door Ferhat Özerdogan

VIOD C1

Boy Wentink

Boy heeft zich als rechterspits verbazingwekkend snel en goed ontwikkeld. Hij combineert snelheid, ‘power’ en pure wilskracht met een verwoestend schot. Daarnaast is hij plezierig in de omgang, een  enorme liefhebber van het spel en immer opgewekt. Zijn balbeheersing en techniek worden steeds beter. In de maand april is hij met zijn doelpunten en assists de gevaarlijkste aanvaller van VIOD c1 geweest.

door Patrick Willemsen, assistent-trainer VIOD C1

VIOD D1

Hidde van Dijk

Speler vd maand van de D1 is geworden Hidde van Dijk! Hidde is dit jaar de meest constante speler binnen de D1. Hidde is een centrale verdediger klein van stuk maar groots in zijn spel. Hidde is ook een echte leider in en buiten het veld. Zijn passing moet hij de komende tijd aan werken. Hidde is een voorbeeld voor vele spelers. Als hij zich zo door blijft ontwikkelen is hij zeker in de toekomst een 1e elftalspeler voor VIOD.

door Luc Feukkink, trainer VIOD D1

april bokaal