Aan het eind van het seizoen 2014-2015 heeft de redactie toen besloten om te stoppen met het clubblad van VIOD, de “VIOD VISIE”.

Er zijn nu plannen om in oktober van dit jaar een Jaarmagazine uit te brengen. Een uitgave die huis aan huis verspreid zal worden in de wijk Dichteren.

Hierin het totale beeld van onze favoriete club. Foto’s van commissies, de nieuwste teamfoto’s en achtergrond verhalen van spelers, trainers, leiders en vrijwilligers.

Hiervoor hebben wij een aantal vrijwilligers nodig om dit plan te verwezenlijken. Voor de redactie, voor fotografie en het maken van interviews. CCZ, onze sponsorcommissie, zal de kar trekken om het geheel financieel haalbaar te maken. Maar ook hierbij is enig hulp gewenst.

Interesse om hieraan mee te werken? Medio augustus is de eerste bijeenkomst om de plannen uiteen te zetten.

INFO: neem contact op met Rudi Aalders: rudi.aalders@gmail.com

En nu het toch vakantie is:

KLIK hier…om de oude VIOD Visie’s door te lezen

VIOD VIsie 1 okt 2011