Vooraankondiging samenwerking:

Steeds meer huizenbezitters zien de meerwaarde van ons kantoor in. Ons klantenbestand en marktaandeel is daardoor de afgelopen jaren flink gegroeid. Daar zijn wij u heel dankbaar voor. Om u ondanks deze groei toch de persoonlijke service en kwaliteit te kunnen blijven bieden zoals u dat van ons gewend bent, zoeken wij continue naar nieuwe mogelijkheden. Deze doen zich nu voor in een unieke samenwerking met Heilbron Assurantiën, een samenwerking waar wij enorm naar uitkijken.

Vanaf 1 mei 2016 zullen wij daarom gaan opereren onder de naam Heilbron Mulders Quint Makelaardij.

Heilbron is een bekende naam op het gebied van verzekeringen en hypotheken en heeft dezelfde idealen als wij: korte lijnen, professionaliteit en daadkracht. Door deze extra achterban staan wij voortaan nog steviger in onze schoenen. Verder zult u, op het adres van ons kantoor in Doetinchem na, weinig veranderingen merken. Om onze kennis met Heilbron zo goed mogelijk te kunnen bundelen, zal het kantoor op Plantsoenstraat 91 te Doetinchem verhuizen naar Edisonstraat 90 te Doetinchem, direct naast het kantoor van Heilbron. Zo kunt u voortaan onder één dak terecht voor zowel makelaarsdiensten als verzekerings- & hypotheekdiensten. Ons kantoor in Zevenaar blijft gehuisvest aan de Grietsestraat 60b.

 

Makelaardij terug van weggeweest!

Wist u dat Heilbron in 1932 als makelaardij begonnen is? Door de toenemende vraag naar verzekeringen verdween deze dienst echter meer en meer naar de achtergrond. Maar daar is verandering in gekomen: de afgelopen maanden heeft Heilbron de samenwerking opgezocht met Mulders & Quint makelaardij, een Achterhoeks kantoor met vestigingen in Doetinchem en Zevenaar dat haar sporen in de huizenmarkt reeds ruim verdiend heeft. Deze samenwerking bevalt zó goed dat wij besloten hebben deze voort te zetten onder één noemer: Heilbron Mulders Quint Makelaardij.

Wat verandert er voor u?

Heilbron Mulders Quint Makelaardij is een nieuwe organisatie die los staat van Heilbron Assurantiën. Voor u als klant van Heilbron Assurantiën verandert er dus helemaal niets. Wordt u echter ook klant bij Heilbron Mulders Quint Makelaardij, dan profiteert u van een daadkrachtige makelaar met een stevige achterban. Dit resulteert in korte lijnen en aantrekkelijke tarieven, net als u bij Heilbron Assurantiën gewend bent.

Letterlijk onder één dak

Om de samenwerking nog meer kracht bij te zetten zal Heilbron Mulders Quint Makelaardij binnenkort haar intrek nemen op Edisonstraat 90 in Doetinchem. Daarmee komt de organisatie letterlijk onder één dak met Heilbron Assurantiën op nummer 92.

logo_HMQ_makelaardij_600_328