Vanaf maandag 11 juli t/m vrijdag 15 juli wordt bij VIOD het REAL MARID Voetbal clinic gehouden. 45 jongens en meisjes in de leeftijd van 7 t/m 14 jaar hebben zich hiervoor aangemeld en krijgen van 3 professionele trainers van de Real Madrid Academie 5 dagen lang een trainingsstage.

Tijdens deze 5-daagse voetbalkamp zal de nadruk liggen op circa 30 uur voetballen. De inhoud van de trainingen en de oefeningen zijn door de Voetbal Academie van Real Madrid voorgeschreven en er wordt op allerlei onderdelen getraind. Alle oefeningen worden met de bal uitgevoerd in groepjes die qua leeftijd en niveau zijn ingedeeld.

Er zijn nog 5 plaatsen beschikbaar. Wil je ook hierbij zijn schrijf je snel in: KLIK HIER om je in te schrijven.

Programma 1e dag maandag 11 juli:

Op de 1e dag wordt door de organisatie vanaf 8.30 uur alles in gereedheid gebracht. De kinderen worden om 9.30 uur verwacht en krijgen dan de kleding uitgereikt.  Er zijn 4 kleedkamers beschikbaar om om te kleden.

We openen de 1e dag om 9.45 uur en starten om 10:00 met de 1e training en duurt tot 12.00 u.

Dan is er tijd voor de lunch die door VIOD vrijwilligers is klaargemaakt. De lunch is van 12.00 tot 13.00 uur. Dan deel 2 van dag 1 die om gezamelijk om 15.00 uur op het veld wordt afgesloten.

Programma 2e, 3e en 4e dag:

De kinderen worden op deze dagen om 9.30 uur verwacht en om 9:50 uur precies wordt op het hoofdveld gestart. De lunch wederom tussen 12 en 13 uur. Na de lunch deel 2 en eindigt om 15:00 uur.

Programma 5e dag vrijdag 15 juli:

Alle kinderen worden wederom om 9.30 uur verwacht en om 9:50 uur precies wordt op het hoofdveld gestart. De afsluitende lunch begint om 12:00 uur. Op deze dag zijn de ouders (of verzorgers van de kinderen) uitgenodigd voor de fotoshoot, deze zal om 12.30 uur plaatsvinden. Vanaf 14.30 uur wordt de clinic afgesloten met een prijsuitreiking en certificaat uitreiking.