Goedemiddag HMQ-Cuppers,

Afgelopen zaterdag zijn de jongste toppers in zwart-rood-wit , na het aftellen van 10 tot 1, weer vol energie het hoofdveld van VV-VIOD opgestormd. Het was duidelijk te zien dat het FIMAX toernooi, de verschillende trainingen en de eerste speelronde van de Heilbron Mulders & Quint Cup de spelers goed heeft gedaan. Zonder twijfel en vol overtuiging werd door de voetballers een reeks sportieve wedstrijdjes afgewerkt. Er werd gewonnen en verloren, maar onder de mooie zomerzon had iedere deelnemer het weer prima naar zijn zin.

duitsland-werkt

Duitsland laat zien waar ze goed in zijn; samen samenwerken!

Was het in de eerste speelronde nog een beetje aftasten, nu waren de teams goed tegen elkaar opgewassen. Mexico moest bijvoorbeeld een paar flinke verliespunten incasseren, terwijl vorige week alle wedstrijdjes nog gewonnen werden.

In de catacomben van het stadion van VIOD werd ook vernomen dat de spelers van Duitsland de instructies van haar bondscoach te harte hebben genomen. Na een wat stroeve 1e speelronde, speelden onze oosterburen dit keer erg gedegen en werden er maar liefst 6 punten op het conto bijgeschreven. Als we de reacties mogen geloven, heeft de bondscoach hiermee het vertrouwen weer gewonnen, en heeft niet, zoals zo gebruikelijk in de voetballerij zijn scepter voortijdig in moeten leveren.

esp-nig

Spanje ‘ruimt’ op, voordat Nigeria te dicht bij het Iberisch doelgebied kan komen…

Zoals bekend heeft België een heel getalenteerd team. De 1e ronde werd goed en creatief gespeeld, we herkenden duidelijk de invloeden van Kevin de Bruyne, Toby Alderweireld en uiteraard de samba-bewegingen van Jordan Lukaku. Maar net als België tijdens het EK, viste België de 2e ronde een paar keer achter het welbekende netje. Een puik resultaat natuurlijk van Engeland, dat de tweede ronde flink op dreef was en veel mooie goals op liet tekenen.

Spanje laat, zoals altijd, fantastisch mooi voetbal zien. Echter zij hebben helaas een paar keer met minieme verschillen verloren. Zeker een team om rekening mee te houden! Wat voor Spanje geldt, geldt ook voor Nigeria, vier wedstrijdjes met maar één goal verschil verliezen, betekent dat je meer dan je mannetje staat. Klasse! Iedereen is er zeker van dat de balans omgaat bij Nigeria.

dui-eng

Een echte Europese klassieker, Duitsland – Engeland.

Voor komende zaterdag worden er weer spannende en leuke wedstrijden verwacht, dus neem je ouders, opa, oma, vriendjes en vriendinnetjes mee!!! Hieronder de teamindeling, sta je er niet op, of sta je er op en kan je niet, dan horen we het graag. Dan passen we je snel in.

Met sportieve groet,

Rik

bel-mex

België – Mexico, een mooie pot voetbal. Op dit moment zet Mexico alle zeilen bij om een vlammend schot van België te pareren.

teamindeling-hmq-17-09-2016