Soms moet je erkennen dat je op sommige vlakken nog net niet zo sterk bent als iemand anders. Of in ieder geval geen 90 minuten zo sterk bent. Of moet je misschien zelfs wel zeggen dat je eigenlijk net zo goed bent, maar het net te laat hebt laten zien. Ik persoonlijk denk het laatste.

Afgelopen week maar met een kleine groep getraind omdat een aantal meiden schoolverplichtingen hadden. Voor de een is dat huiswerk maken en voor de ander was dat een paar dagen in Berlijn een feestje maken. Deze meiden kwamen gisterenavond pas laat terug. De uitputtingsslag in Berlijn zag je de eerste helft dan ook goed terug. Madelief was niet helemaal lekker tijdens de wedstrijd terwijl Quinty overal lijntjes had en Lotte twijfelde of ze we zou kunnen spelen met haar pijnlijke knie.

Gelukkig waren Dyaluna, Tyra en Lynn er weer bij om ons te ondersteunen, en we hadden ze heeeeeeeeel hard nodig. De meiden van Dieren waren vooral fysiek een stuk verder en we leken wel enigszins angstig in het begin van de wedstrijd. Ondanks dat de meiden probeerden wat ze konden stonden we aan het eind van de eerste helft toch wat geflatteerd met 3-0 achter, en waren ook Anne en Carmina niet geheel zonder pijntjes en moesten gewisseld worden na 10 minuten in de 2e helft.

In de rust spraken we af dichter op elkaar te spelen en feller te zijn in de duels. We kwamen steeds beter in de wedstrijd en lieten steeds sneller de bal rond gaan. Dyaluna speelde de ” man of the match” aan dierense zijde volledig uit de wedstrijd en Tyra liet zien ook over geweldige voetballende kwaliteiten te beschikken. Ze zocht steeds goed naar de juiste oplossingen. Heel knap gedaan meiden van de C3!!

Lynn was steeds gevaarlijk en vocht letterlijk en figuurlijk prachtige duels af met haar ” boom” van een tegenstander. Terwijl Majlen steeds achterna gelopen werd door haar tegenstander die ook nog eens keer op keer tegen haar aan bleef duwen. Lachend keek Majlen naar Bart en mij alsof ze wilde zeggen……..Huh…?… Wat gebeurt hier dan???

de meiden van Viod gaven vol gas en de trainers van dieren begonnen al te mompelen…….” Ze zullen het toch niet weg gaan geven”?? En dat zagen ze heel goed. Daar waar Caitlin vorige week het geluk nog een beetje ontbeerde liet ze vandaag zien dat ze wel degelijk lekker kan voetballen. Ze scoorde onze 2 goals. De eerste na een rush een bekeken schuiver, en de 2e een prachtige vrije trap. 3-2.

De meiden van Viod bleven proberen de gelijkmaker te forceren maar ook Dieren kwam er nog 2 keer gevaarlijk uit, maar kwamen niet verder dan een 2 afstandsschoten. Viod drukte en drukte maar de krachten vloeiden langzaam weg. Kansen van Floor, Majlen, Lynn, en Caitlin wilden er niet meer in helaas.

Jillian hield samen met onze verdedigsters  Madelief, Youandi, en Carmina (later Tyra) de deur dicht en Jillian liet tevens zien voetballend weer een mooie stap te hebben gemaakt. Harde duels en steeds meer rust aan de bal. Samen knokten de meiden van viod tegen de Fysieke reuzen van Dieren en lieten zien over veel veerkracht te beschikken maar helaas wilde het net niet meer lukken om een punt of zelfs de winst uit het vuur te slepen. Dit zat er echt wel in dames. Als we maar vanaf minuut 1 scherp en bij de les zijn.

Bart en ik hebben genotenvan jullie passie, en wij kijken uit naar de volgende wedstrijd. Eerst maar eens lekker uitlopen dinsdag en de blessures laten helen…….pffffffff pittig potje.

Groet Tim en Bart.