Na de loodzware wedstrijd tegen VV Dieren van vorige week moesten de meiden van Trainers Tim en Bart tijdens de training weer proberen te herstellen van de opgelopen pijntjes. En hoe doe je dat dan in een team dat bol staat van gezelligheid? Nou gewoon……..taart eten, zingen voor de jarige en genieten van alle goede berichten die we deze week ontvingen. De langdurig geblesseerde meiden Maartje (knie) en Nandi (enkel) maakten bekend de trainingen weer te kunnen hervatten. En daar werd door dit collectief op whatsapp uitbundig gereageerd. En zo hoort dat ook. Door dik en dun. Daar staat Viod MO19-1 voor. Samen is het sleutelwoord van dit seizoen.

Op de training van donderdag kreeg ik een ware verassing voorgeschoteld voor mijn 42e verjaardag. De kleedkamer vol ballonnen en toeters en een grote slagroomtaart die we met elkaar direct na de training weg hebben gewerkt. We waren immers net weer wat grammetjes kwijt. Die taart kon dus best! De leidsters van de meiden zorgen ook nog voor wat drinken en zo sloten we de avond af op weg naar de wedstrijd tegen HC 03. In opperbeste stemming dus.

Zaterdagmiddag 24-9. Leidster Wendie vierde vandaag haar verjaardag en de meiden beloofden alles te geven om een mooi resultaat te boeken. Wederom gesteund door Lynn en Dyluna die beiden weer een prima wedstrijd speelden. Dank is hierbij op zijn plaats aan Patrick en Rene die hun speelsters ook weer voor ons beschikbaar stelden. Klasse.

Met een mooie zijlijn vol publiek gingen de meiden fel van start. En eigenlijk was al vrij snel duidelijk dat de leuke en zeer sportieve meiden van HC vandaag op ons sportpark niets cadeau zouden krijgen. Kwam dit omdat fotograaf Wilma met haar telelens langs de lijn stond? Ze nam voor ons de moeite om een prachtige fotoshoot te maken. Voor de website maar ook voor de meiden zelf natuurlijk. Hiervoor zijn we Wilma natuurlijk zeer dankbaar. (foto’s hier binnenkort te zien)

Zoals gezegd namen de meiden met niets minder genoegen dan de winst. In de eerste helft waren Lynn (4x) en Caitlin trefzeker en in de tweede helft maakte Majlen prachtig de 6-0.  De dames van HC kwamen heel af en toe een keer door maar kwamen dan de geweldig keepende Bente tegen, die met een paar katachtige safes zorgde dat er geen tegendoelpunten meer vielen. Bente viel vorig seizoen al menig keer op bij de tegenstanders en liet vandaag zien net als de andere dames in een prima vorm te steken.

Omdat Anne (onze aanvoerster) een weekendje weg was en tijdens de eerste helft Carmina met een blessure uitviel moest Quinty noodgedwongen op een voor haar lastige positie spelen. Dat deed ze vol beleving, en met de hulp van de meiden om haar heen groeide ze in de wedstrijd. Lynn, Madelief, Jillian, Youandi, Floor, en zeker ook Lotte die gewoon doorging ondanks een pijnlijke knie. Top gedaan. En onze aanval? Majlen, Cait en Lynn waren wederom een plaag. Jullie hebben het publiek weer laten genieten vandaag.  En na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rene Zents (had de wedstrijd prima onder controle) was het nog lang onrustig op sportpark Dichteren………………Is de BOX nog heel Ladies?? Tot dinsdag!

Tim en Bart

2016-09-23-photo-000019542016-09-23-photo-00001957