Zaterdag 1 oktober start de “Week van de Scheidsrechter”, ook bij vv VIOD.

Bij VIOD geven wij onze clubscheidsrechters tijdens de WEEK van de SCHEIDSRECHTER extra aandacht…… want zonder een scheids…geen wedstrijd.

w-vd-s-ontbijt-bij-viodONTBIJTBUFFET voor alle CLUBSCHEIDSRECHTERS van vv VIOD

Het bestuur van VIOD laat de ‘Week van de Scheidsrechter” niet ongemerkt aan zich voorbij gaan. Alle clubscheidsrechters van vv VIOD zijn voor dit ontbijtbuffet uitgenodigd en worden extra bedankt voor hun inzet als clubscheidsrechter van VIOD.

Inloop is om 07:45 uur. VIOD Voorzitter Jos Tiemessen zal deze groep vrijwilligers toespreken, en er ligt een mooi kado voor iedereen te wachten.

Het ontbijtbuffet is mede mogelijk gemaakt door:

Bakker Bart Doetinchem & Plus Dichteren.

Welke verrassing heeft jouw team tijdens de Week van de Scheidsrechter?

Wat gaat jouw team a.s. weekend doen?  Of het nu een officiële KNVB scheidsrechter is of een clubscheidsrechter van vv VIOD,  hij/zij verdient best wel een pluim!!! Iedere week zijn dit de HELDEN, die ervoor zorgdragen dat jij een wedstrijdje kan voetballen.

Wil jij ook bij deze “HELDEN” aansluiten en regelmatig een wedstrijdje fluiten bij VIOD op zaterdag of zondag?

Geef je snel op bij onze scheidsrechters coördinatoren, Jesper Sanders (jeugdwedstrijden) en Hans Reijmer (seniorenwedstrijden). Vraag naar de mogelijkheden om de BOS scheidsrechterscursus te volgen, een basiscursus om alle spelregels nog eens specifiek door te nemen. Je staat bij deze cursus er niet alleen voor. Een cursistbegeleider wordt toegewezen en zal je begeleiden en adviseren.

week-vd-scheids-2016-viod