Beste Ouders en/of verzorgers van onze Jeugdleden Onder 9,

Sinds enige tijd is Voetbalvereniging Viod aan het bekijken of de kinderen van de BSO tijdens de BSO opvangtijden bij VIOD te kunnen laten. Om een betere veldbezetting tijdens trainingsavonden te krijgen, is er bij VIOD behoefte om eerder op de dag met de trainingen te kunnen beginnen. Nu alle scholen in Dichteren over zijn op continuroosters bestaat die mogelijkheid er ook, mits uiteraard ook de kinderen aanwezig kunnen zijn op de trainingen.

De BSO locaties De Bonte Koe en BSO VIOD van Kinderopvang Humanitas willen hier graag aan meewerken, zodat kinderen al tijdens de BSO opvang lekker sportief bezig kunnen zijn. In eerste instantie zal het hier gaan om een proef om zowel de BSO en VIOD, maar ook voor u als ouders om hiermee ervaring op te doen.

Hoe gaat dit werken?

Als ouder/verzorger geeft u een sporttas met de trainingsbenodigdheden mee aan uw kind op de dag van zijn/haar training en geeft u bij de pedagogisch medewerksters aan hoe laat uw kind bij VIOD moet trainen. De pedagogisch medewerksters van de BSO zorgen er voor dat uw kind zich ruim op tijd kan omkleden. De pedagogisch medewerksters van de overige locatie brengen de kinderen naar de trainingslocatie bij VIOD. Na afloop van de VIOD-training halen zij de kinderen weer op en gaan ze terug naar de eigen BSO, waar u uw kind weer kunt ophalen. De overeenkomst van de buitenschoolse opvang blijft ongewijzigd.

De kinderen zullen zich niet kunnen douchen, maar geef derhalve s.v.p. wel een trainingspak mee voor na de trainingstijd.

Wij starten met ons aanbod op de woensdag- en donderdagmiddagen. Deze proef gaat in per woensdag 7 September 2016.

Op de woensdagmiddagen is de CIOS training:

• 16.00-17.00 u. trainen de kinderen van de HM&Q cup (leeftijd 5-6-7: nog niet spelend in een JO9 team)
  • 17.00-18.00 u. trainen de kinderen uit de JO9 teams JO9-3-5-6-7-10

Op de donderdagmiddagen is de Pelota training:

• 16.00-17.00 u. trainen de kinderen uit de JO9 teams JO9-1-2-3-4-8
  • 17.00-18.00 u. trainen de kinderen uit de JO9 teams JO9-5-6-7-9-10

VIOD en de BSO hopen hiermee de kinderen met ons aanbod van dienst te zijn.

Voor vragen over de buitenschoolse opvang kunt u contact opnemen met:

• Nicole Cortel, Locatiemanager Kinderopvang Humanitas Tel. 06-13685898

Voor vragen over de trainingen:

• Barry Ketelaar, Coördinator voor de Onder 9 pupillen Tel.06-22208118

Met vriendelijke groet,