Goedemiddag HMQ-Cup spelers!

Het was afgelopen zaterdag weer enorm spannend op sportpark Dichteren!
Alsof het de normaalste zaak van de wereld is werd er weer met ontzettend mooi weer de laatste loodjes afgelegd in de finale ronde van ons eerste kampioenschap van de Heilbron Mulders & Quint Cup. Een hele happening, vooral voor de dames en heren die dit voor het eerst meemaakten! Ook heeft deze eerste competitie twee winnaars opgeleverd, en wel op nummer 1 is geëindigd Mexico en heel dichtbij op de tweede plek heeft Engeland zich genesteld. België volgde op korte afstand. Nigeria, Spanje en Duitsland wisten op de laatste dag, letterlijk en figuurlijk dicht bij elkaar te komen. De puntenverschillen waren miniem!

samen-keuvelen-voor-de-opkomst

Samen keuvelen voor de opkomst

opkomst-1

De opkomst op 24 september

opkomst-2

De opkomst op 24 september (2)

Nu zaterdag zijn alle spelers weer in nieuwe teams, met nieuwe vriendjes ingedeeld. Weer een spannend moment, maar ook erg leuk, zo krijgt iedereen wel heel veel vriendjes binnen VIOD! Ook kunnen we komende zaterdag verschillende nieuwe leden begroeten, nogmaals een heel hartelijk welkom bij VIOD! Zo veel nieuwe spelertjes zelfs dat we komende ronde 8 in plaats van 6 deelnemende teams hebben. Wij hopen dat jullie je snel thuis voelen en net zoals alle andere voetballertjes heel veel plezier gaat beleven aan het voetbalspelletje.

teamindeling-1-10-2016

Teamindeling per 1-10-2016

bel-eng

Aanval van Engeland, wordt door België moeilijk gemaakt

Herfstvakantie
Binnenkort is het weer herfstvakantie, wellicht kijken sommige VIOD voetballertjes al reikhalzend uit naar deze week. Ook op beide zaterdagen,
15 en 22 oktober, zullen onze HMQ-Cuppers het veld op kunnen, oftewel we voetballen door!!! Zaterdag 15 oktober zal zelfs een heel speciale dag worden….. Onze vriendjes van SC Doesburg en SV Babberich komen ons bezoeken, en zullen tegen ons de wedstrijdjes afwerken. Deze ochtend zal dan ook niet meetellen voor onze eigen HMQ-Cup voor oktober, maar als een uniek toernooitje gespeeld worden.
Zaterdag 22 oktober, is er weer een ‘gewone’ HMQ-Cup dag.
Mocht je deze week op vakantie zijn en niet kunnen komen, dan horen we dit graag op tijd! Alvast bedankt!

Begeleiders
Voor de komende ronde heeft elk team ook weer een ‘bondscoach’ nodig. Vind je dit leuk om te doen geef je dan via onze mail hiervoor op: hmqcup@vv-viod.nl

Presentatiepakken
Voor alle spelende leden bij VIOD, dus ook onze jongste voetballers, is er de mogelijkheid een presentatie pak te verkrijgen. Op iedere eerste zaterdag van de maand is er de mogelijkheid om te passen. Komende zaterdag tussen 9 en 12 kun je bij de kleding commissie passen en informatie
inwinnen:

Voor nu; tot zaterdag!

Met sportieve groet,

Rik

dui-nig

Nigeria controleert het spel, Duitsland drukt op de bal!

mex-esp

Hoge bal in het spel bij Mexico tegen Spanje, Spaanstalig onderonsje!

mex-1e-plaats

Trotse Mexicaantjes met de beker voor hun eerste plek

eng-2e-plaats

Niet minder trots, Engeland viert haar tweede positie!