Eindelijk…. Het seizoen is weer begonnen….

JO9-7G  is nagenoeg hetzelfde team gebleven als waar we vorig jaar mee startte (de toenmalige F10G).
We hebben afscheid moeten nemen van Cas, Demi (JO11) en Charlotte (MO11), maar hebben versterking gekregen van Yoeri (MC cup) en Stijn (VV Doetinchem).
Jongens, superleuk dat jullie erbij zijn!

Op zaterdag 10 september  mochten onze jongens hun eerste competitiewedstrijd van dit seizoen spelen. We speelden uit bij SDOUC JO9-2. Helaas konden Scott en Indy er niet bij zijn.

De wedstrijd begon iets of wat onwennig, maar al snel zagen we dat onze jongens in alle opzichten gegroeid zijn in vergelijking met vorig seizoen.
Balvaster, passing, kijken naar elkaar, duels aangaan; alles ging soepeler.

Gijs in de goal, Yoeri , Tijn en Stijn verdedigend, het middenveld met Jurre en Niek en Liam in de spits; iedereen deed super zijn best!
Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken. De teams waren aan elkaar gewaagd, maar wij kwamen op voorsprong door een goal van onze goaltjesdief, Jurre.
Ook de 2-0 kwam van de voet van Jurre na een mooie combinatie tussen Niek en Liam.

Het werd nog 2-1, dus even spannend, maar uiteindelijk gingen we met 3  punten richting Doetinchem.  Een super begin van de competitie voor JO9-7!

Volgende week spelen we om 8.30 uur thuis tegen SVGG JO9-2.