Hierbij het verslag van de wedstrijd die wij afgelopen zaterdag 24 september met ons superteam JO9-7G speelden tegen SJO den Dam/NVC JO9-1G in het altijd zonnige Azewijn.

Viod trapte af op een nevelig en nat groen veldje en scoorde al vlot de 1-0 door een straffe actie van Liam. Vrij snel daarop volgde de 2-0, gemaakt door Jurre. Door goed samenspel van ons zevental stonden onze kids voor rust al riant voor met 9-0. De goals werden gemaakt door onder andere Niek, Indy, Jurre en Scott.

De kids speelden lekker samen en dat was duidelijk te zien in het resultaat van de eerste helft.
Euforisch met het tot nu behaalde resultaat gingen ze de kleedkamer in .

Na de rust, waarin een peptalk niet aan de orde was gezien de stand, ging het superteam vlot door met waar ze in de eerste helft aan waren begonnen; doelpunten scoren.
Onder andere Stijn, Jurre, Niek, Indy en Gijs! troffen doel. Laatstgenoemde staat normaal gesproken in  de goal, maar verruilde deze wedstrijd in de tweede helft het doel voor het veld.

De wissel van goalie bleek een goede te zijn, aangezien Tijn liet zien dat ook hij over de nodige keeperskwaliteiten beschikt. Hij viste een paar prachtige ballen voor het net weg!

Toch pikte SJO Den Dam/NVC nog een goaltje mee, zodat de teller niet helemaal op nul bleef staan in een wedstrijd die achteraf erg goed was voor het doelgemiddelde van ons superteam dat uiteindelijk de wedstrijd met 1-16 riant wist te winnen.

Ik zeg… Een zeer geslaagde voetbaldag! Op naar de volgende match.

Aanstaande zaterdag speelt onze JO9-7G om 8.45 uur thuis tegen Ulftse Boys JO9-2!