FullSizeRender (1)

Na een succesvol weekend vorige week (0-6 uit tegen DZC en 3e op het VIOD-toernooi) hadden de jongens duidelijk  de smaak te pakken. Na het fluitsignaal vlogen ze uit de startblokken en gingen ze op jacht naar het doel van Silvolde. Die leek groter dan hij was, waardoor er in eerste instantie veel ballen net over of naast gingen. Toen uiteindelijk het doel wat helderder in het vizier kwam, bleek er ook nog een keeper in te staan. Die verdedigde zijn territorium dapper maar werd daarbij letterlijk omvergeschoten door de VIOD-jongens die daar duidelijk geen boodschap aan hadden. Na een mooie voorzet van Duuk knalde Nick de 1e erin. Dit was het startsein om los te gaan. De druk werd nog meer opgevoerd en dat resulteerde al snel in de 0-2 door mooi samenspel tussen Wesley en Nick. Nieuwkomer Renzo die pas zijn tweede wedstrijd ooit speelde, zorgde voor mooie acties. Hij knokt voor de bal en is een goede aanwinst voor het team.  De keeper werd het letterlijk en figuurlijk zwart voor de ogen want Bob, Wesley, Jens en Marvin stonden alle vier klaar om de 0-3 te maken. Dat lukte Bob uiteindelijk na een flinke poeier op de lat door Wesley. De adrenaline had duidelijk het lichaam van Bob nog niet verlaten want kort daarop speelde hij zichzelf heel mooi vrij maar schoot helaas net naast. Nick kopte daarna de bal prachtig in het doel vanuit een corner waarna alle ogen naar Ewald keken want die had enkele weken geleden beloofd dat een kopbal beloond zou worden met een traktatie. Het gejuich was waarschijnlijk in Terborg te horen.  Nick had daarna nog een mazzelgoal. Maar hé, die tellen ook!

FullSizeRender (2)

Met de 5 in de pocket gingen we de rust in voor de ranja en waarschijnlijk voor Silvolde een Red Bull want die kwamen sterker uit de kleedkamer en hadden in de tweede helft een paar mooie kansen die, door ons geluk maar meer nog door onze sterke keeper Frank, niet achter de doellijn verdwenen.  Lekker Frank! Ook de verdedigers Jens en Duuk verhinderden een paar gevaarlijke aanvallen! VIOD bleef drukken, speelden mooi samen en gunden elkaar een doelpunt. De keeper liet een bal glippen en dat werd afgestraft door Nick (0-7). Aanvoerder Finn liet zijn ‘gezag’ gelden en tekende voor de 8. Klasse. Nick dolde de keeper en scoorde koelbloedig (0-9). Zou de 10 erin zitten? Jazeker; Marvin nam die voor zijn rekening met een mooi doelpunt! En ook hier stond iedereen weer hard te juichen alsof het de 1e treffer was. Dat typeert het team; enthousiasme met en voor elkaar.  Goed gedaan jongens! Op naar de competitie…..