Zaterdag mochten we weer spelen. Het weer zat mee en om 11.45 uur begon onze wedstrijd tegen Vorden JO15-3G

In het goal stond natuurlijk Rody, voor zich had hij de verdediging bestaand uit Max, Sem, Annelot en Vera. Op het middenveld stonden Kayne, Joey, Rutger en Dymas. En beide spitsen waren Daan en Beau. Gelukkig hadden we ook nog 2 wissels en in de wissel begonnen Milan en Thijmen.

Vorden wint de toss en trapt af. We hadden nog niet in de gaten dat de wedstrijd was begonnen en daarom weet Vorden de verdediging meteen te passeren. Rody is kansloos en binnen een halve minuut staan we al met 0-1 achter. We zijn meteen wakker en gaan er weer vol op. Sem en Kayne weten bal te ontfutselen van Vorden en hebben een mooie actie naar voren. Hier speelt een liesblessure Kayne op en hij laat zich snel wisselen. Nu staat Milan in het veld. Het is een enerverende wedstrijd waar veel gebeurd. Bijvoorbeeld Vorden die de bal richting ons doel weten te krijgen, maar daar staat Rody en deze weet de bal met een mooie redding uit de goal te houden. Vorden geeft niet op en gaan weer naar voren, maar de verdediging staat goed op zijn plek en Vorden schiet de bal over. Kort daarna weet ons team met goed samenspel de bal van achteruit richting de goal van Vorden te krijgen, helaas staat Beau buitenspel. Meteen daarna weer een kans voor Vorden, maar Annelot weet goed te storen en het blijft bij een kans. Ondanks dat we als een team knokken om te score niet hoger te laten worden aan de kant van Vorden kan na een aanval de bal net niet door Rody worden gepakt, helaas weer een goal voor Vorden, nu staat het 0-2. Kort daarna weer prima redding door Rody. Maar nu zijn wij weer aan de beurt, we steken onze schouders eronder en spelen weer naar voren waar we de goed verdediging van Vorden tegenkomen. Niet veel later spelen we weer een prima spel richting goal Vorden Daan kan net niet afmaken. Jammer, we zitten op een goal te wachten maar hoe hard de verdediging de bal via het middenveld naar onze aanvallers weet te werken het lukt maar niet. Nu is de bal over onze achterlijn gegaan, dus Vorden een corner. Vanuit de corner weet Rody de bal te pakken. En dan datgene waar we als toeschouwers al bijna 35 minuten op wachten. De bal wordt van achteruit gespeeld en Daan scoort!!!

We kunnen nu met een lekker gevoel de rust in. Het zit er zeker in vandaag.

In de tweede helft zijn er een aantal mooie kansen over en weer. Maar geen van beide teams weet te scoren. Dat is snel over als Vorden een vrije trap krijgt en scoort. Nu kijken we tegen een 1-3 achterstand aan. Maar we geven niet op en Rody weet met weer een geweldige redding de bal tegen te houden. Maar toch weet Vorden met een hele gekke maar wel mooie goal de 1-4 te maken. Je ziet onze spelers denken, nu is het klaar en inderdaad, Vorden weet niet meer te scoren. Nu zijn wij aan de beurt. We weten een corner te krijgen, Dymas neemt deze corner, maar deze haalt doelgebied net niet maar de herkansing komt bij Max, waarna Milan hem weet in te schieten. Ja, de 2-4 is een feit. We hebben nog een minuut of 10 te spelen, dus op naar….? Kort hierna neemt Beau de bal mee naar voren en weet met een geweldig schot te scoren. Dus zo wordt het 3-4. En helaas blijft het ook zo. Vorden gooit de boel helemaal op slot en het lukt niet meer om te scoren.

Dit was dus ons bekeravontuur en hebben we in dit najaarsseizoen in ieder geval een aantal vrije weekenden zullen we maar zeggen. Iedere wedstrijd zagen we vooruitgang en nu maar hopen dat deze vooruitgang zich door blijft zetten in de competitie. Aan ons zal het niet liggen.