Hallo allen

De bekerwedsstrijden zijn voorbij en nu gaan we beginnen met de competitie.

Onze eerste wedstrijd in de competitie spelen we tegen MvR JO15-3 en voor de afwisseling weer thuis. De wedstrijd begint om 13.15 uur en we spelen op veld 1. Iets minder ver lopen als de afgelopen weken. Om 12.45 uur verwachten we iedereen in de kleedkamer. Nu staan we ingedeeld in kleedkamer 7, maar kijk nog even op het bord bij de ingang of het gewijzigd is.

Ik heb de vader van Beau bereid gevonden te vlaggen.

Dan het volgende. We willen komende zaterdag nu eindelijk onze kennismakingsbijeenkomst houden om e.e.a. m.b.t. komend seizoen en zaken die we verwachten en die jullie van ons kunnen verwachten. We hopen dat iedereen aanwezig kan zijn. Dit is met name voor de ouders, maar spelers zijn van harte welkom. Vooralsnog zal deze om 12.20 uur beginnen in commissiekamer 2. Mocht dit veranderen dan horen jullie dit van ons.

Rest ons jullie een fijne week te wensen. En voor de spelers, tot dinsdag en donderdag.

Groeten Marino en Mariska