Het is weer zaterdag. Deze zaterdag 18 september mogen we aantreden tegen Angerlo Vooruit JO15-3G. Zodra Marino en Mariska met de ouders die vorig jaar in ons team zaten het veld betreden, kwam het knollenveld van vorig jaar meteen te sprake. Gelukkig ligt er nu een strak veldje op ons te wachten. Iets beter voor de enkels en knieën van onze spelers.

We hebben deze wedstrijd de vader van Annelot en Joey bereid gevonden voor de vader van Milan in te vallen en hebben ieder een halve wedstrijd te gevlagd, dank hiervoor Harold en André. Daarnaast ivm blessures van Samet en Beau nog 2 spelers bij de JO15-2 geleend. Fijn dat jullie er waren Rick en Menno.

Hierdoor kwamen we op de volgende opstelling: Het zal jullie niet verbazen maar Rody stond in het doel. Voor hem staan in de verdediging, Rick, Sem, Annelot en Vera. Middenveld bestaat uit Menno, Thijmen, Joey en Max. En in de aanval Kayne en Dymas. Blijven over de volgende spelers in de wissel: Daan, Rutger en Milan. Zodra we het veld opkomen valt ons op dat de spelers van Angerlo heel groot zijn. Met 1 reus (van 14) als toppunt. Op aanraden van een van de vaders zelfs terug gelopen om zijn pasje te controleren. Helemaal nadat we vorige week twee spelers van 15 mee hadden spelen bij Mvr. En ja het zijn echt allemaal O15 spelers.

Om 12 uur is te aftrap. Vrij snel hebben we een kans door een schot op doel van Menno. Helaas gaat die er niet in. Kort daarna weer mooie actie en schot op doel, ook deze weten we niet raak te schieten, 3 maal scheepsrecht zullen we maar zeggen. Kort daarna een kans voor Angerlo, het zal toch niet gebeuren dat zij nu raak schieten. Gelukkig weten Sem en Rick weten bal te werken. Angerlo even gevaarlijk. Na inworp Angerlo schiet Menno de bal naar voren. Dymas neemt de bal mee. Mooie kans die we niet weten te benutten. Er lopen bij Angerlo hele snelle dames voorin. Sem kan een van deze dames net bijhalen, maar het schot is al gelost. Goede redding van Rody. In de rebound weet een andere dame te scoren en kijken we tegen achterstand aan. Na de aftrap gaat Rick mee naar voren en weet snoeihard te scoren. Binnen een minuut gelijk. Gelukkig, het voelt alsof het er vandaag in zit. De bal gaat na goede actie van Menno naar Dymas en hij weet te scoren.  Dat is lekker, ik geloof dat we voor het eerst dit seizoen tegen een voorsprong aan kijken. Wat een lekker gevoel is dat. De verdediging werkt hard en we weten de bal uit het doel te houden. In de voorhoede doen we ook ons best. Kayne schiet de bal en deze wordt van de doellijn gehaald. Na wat heen en weer spel voor het doel van Angerlo en een rebound weet Kayne in te koppen. Kort daarna wordt het even gevaarlijk voor het doel van Rody. Gelukkig weten onze verdedigers de bal naar voren te werken. Waar Menno gevaarlijk wordt maar niet weet te scoren. 2 maal een corner Angerlo, zij weten deze niet te benutten.
Op deze manier kunnen we met een 1-3 voorsprong de rust in.

Na de rust gaan we een bewogen 2e helft in. Dit begint als Daan voorgeeft op Rick die scoort. Kayne schiet bal naar voren. Rick passed door naar Milan die weet te scoren. Annelot komt tegen de reus van het veld te staan. Maar zij staat zelf haar mannetje (vrouwtje) Corner Angerlo weten ze niet te benutten. Na goed samenwerken geeft Rick de bal voor en weet Daan de bal in te laten rollen. Zelfs deze balletjes tellen als ze achter de lijn gaan. Kort daarna weer grote jongen van Angerlo te scoren. Tegen dit schot was onze verdediging niet op gewassen en is de stand 2-6. Ondertussen vallen kort na elkaar Rick en Menno uit door een blessure en wordt Annelot weer het veld in gestuurd. Kayne weet na aanname van de bal tussen de benen door te scoren 2-7. Spelers letten even niet op en Angerlo weet 3-7 te scoren. In de laatste minuten van de wedstrijd blessure nummer 3, gelukkig spelers genoeg, en gaat Annelot na een elleboog stoot duizelig van het veld. We zijn van slag en de wedstrijd is ook zo’n beetje afgelopen waardoor we het laten lopen en de grote jongen met zijn snoeiharde schot weer weet te scoren. Hierdoor sluiten we onze wedstrijd met 4-7 winst af. De 3 punten zijn binnen. Niet iedereen ging helemaal tevreden van het veld af, maar dat is goed. Zijn we hongerig voor de volgende keer.

Nog even een complimentje overigens voor de coach van Angerlo. Zij is de coach van een ander team maar heeft deze wedstrijd ingevallen omdat onze tegenstander geen coach meer had. Top. Ik hoop dat deze dames en heren van Angerlo snel weer iemand vinden.

En wij? Op naar volgende week waar Concordia ons staat te wachten.