Zaterdag mochten we onze wedstrijd tegen Concordia Wehl JO15-4 spelen.

Rody als vanouds weer in de goal. Max, Sem, Annelot en Rutger in de verdediging. Joey, Thijmen, Kayne en Milan op het middenveld. Beau en Dymas in de spits.

Daan, Tim, Can en Sid zijn wissel en zoals jullie hier lezen zijn dat 3 vreemde namen. Tim, Sid en Can uit de D2 wilden na de wedstrijd nog wel met ons mee spelen. Heren dank hiervoor.

De eerste minuten gaan redelijk gelijk op. Na 6 minuten krijgt Concordia een ingooi die voor ons was. We zijn zo van slag dat zij uit deze ingooi weten te scoren. We zijn nog niet van de shock bekomen want nog geen 4 minuten later weten ze vanuit een ingooi weer te scoren. 22 minuten in deze eerste helft en Sid weet net vers uit de wissel vanuit een kaatsbal te scoren.

En niet veel later gaan we met een 1-2 achterstand de rust in.

We gaan er weer vol tegenaan maar weten niet te voorkomen dat na 10 minuten in de tweede helft met een ongelukkig verdedigende actie een eigen goal wordt gescoord. Helaas kijken we hierdoor tegen een 1-3 achterstand aan. Ondanks alles blijven we tegen deze fysiek ingestelde spelers vechten voor wat we waard zijn. Maar we weten niet te voorkomen dat ze toch helaas nog een keer weten te scoren. Hierdoor verliezen we met 1-4, maar kunnen wel met opgeheven hoofd het veld verlaten. We hebben gevochten voor wat we waard zijn. Goed gedaan toppers!