Zaterdag 17 september speelde JO9-7G haar tweede wedstrijd van het seizoen.
Deze stond onder leiding van misschien wel de beste, maar zeker de leukste scheidsrechter van de Achterhoek, de opa van Liam.

De grote vraag was natuurlijk of het hoge niveau van de eerste wedstrijd weer gehaald kon worden. Scott en Indy waren er ook weer bij, dus de technische staf, Dave en Heico, beschikten over een volledig team. Hierdoor kon er tijdens de wedstrijd lekker doorgewisseld worden.

De tactiek was gelijk aan die van vorige week; we begonnen dus met 3 verdedigers, 2 middenvelders en 1 spits. Hoewel dit er op papier erg verdedigd uitziet, werd er vanaf het begin vol op de aanval gespeeld.

Helaas kon deze tactiek er niet voor zorgen dat de tegenstander, SVGG JO9-1G, het eerste doelpunt van de wedstrijd maakte. Maar gelukkig liet Viod zich hierdoor niet uit het veld slaan, ze gingen gewoon door met aanvallen en dat resulteerde uiteindelijk in de 1-1, binnengeschoten door Niek.

Dit was natuurlijk niet genoeg, dus ging Viod direct op zoek naar het volgende doelpunt. Deze werd door Jurre gemaakt vanuit een strafschop. Deze werd terecht gegeven door de scheidsrechter nadat Liam in kansrijke positie hard onderuit werd geschoffeld door een verdediger van SVGG.

De tegenstander leek nu verslagen, maar uit het niets werd het toch weer 2-2. Dit gebeurde allemaal nog in de eerste helft.

De tweede helft werd minstens zo spannend. Het spel golfde op en neer, waarbij Viod steeds nadrukkelijker op zoek ging naar de winnende treffer. Verschillende grote kansen werden gemist, maar uiteindelijk, 2 minuten voor het eind van de wedstrijd, werd er toch nog gescoord en wel door onze Stijn.
Eindstand 3-2! Dus weer 3 punten voor Viod JO9-7.

Volgende week spelen onze jongens om 9.30 uur uit in Azewijn tegen SJO Den Dam/NVC JO9-1G.