De Grote Clubactie gaat weer van start.

Door met zijn allen de schouders er onder te zetten kunnen we weer wat extra’s voor VIOD doen. De verkoop van de loten begint vanaf 1 oktober 2016 om 12.00 uur, niet eerder. Je mag natuurlijk al wel tegen je familie of buren zeggen dat je komt!! Zorg dat je zo snel mogelijk begint. Er doen meer clubs mee!! Net als vorig jaar werken we met eenmalige incasso dus je hoeft niet met geld over straat. Je hoeft ook maar één keer naar de koper toe hij krijgt zijn lotnummer via de bank.

Even wat belangrijke punten die je moet weten:

• De Loten kosten p.st. 3.00 €
  • Start zaterdag 1 okt. 2016: 12:00 uur
  • Eenmalige incasso, geen geld aannemen!
  • Zorg ervoor dat ook IBAN Nummer wordt ingevuld !
  • Plak een deurzegel na verkoop/bestelling op de voordeur
  • Geef ook een bedankkaartje af, zit bij het boekje.
  • bij elke 10 loten die je verkoopt ontvang je een bon voor ’n GRATIS  VIOD-Menu.

grote-club-actie-2016Wat win/krijg jij ervoor?

Heb je 10 loten verkocht… een bon voor een Gratis  VIOD-MENU !!!

( ’n bakje friet, ’n kroket of frikandel, blikje frisdrank en een VIOD snoepzakje)

HOOFDPRIJS:

Het team dat de meeste grote Clubactie loten verkoopt wint de HOOFDPRIJS. Dan ga jij met je hele team naar ’n Bundesliga-wedstrijd van SCHALKE 04 in het stadion VELTINS ARENA in Gelsenkirchen.

Afbeeldingsresultaat voor veltins arena

Inleveren:

Boekje mag je weer inleveren op dinsdag 18 oktober of  25 oktober, in de commissiekamer van 18.00 tot 20.00 uur.

KLIK HIER: website Grote Club Actie