Zaterdag 22 oktober mochten we aantreden tegen HC’03 JO15-3G. Dit was voor ons een inhaalwedstrijd en we hadden ivm de vakantie wat meer afwezigen als we verwacht hadden. Gelukkig speelden veel van de teams uit de JO15 niet en hebben er 4 spelers uit de JO15-3G meegespeeld. Jelmer, Lars, Dyaluna en Tyra bedankt voor jullie hulp.

Maar goed we trapten om 12.45 uur af voor onze wedstrijd. Marino had weer flink gepuzzeld op een indeling en stonden we als volgt in het veld.

Rody verrassend in het doel.

Dyaluna, Vera, Sem en Annelot in de verdediging.

Rutger, Lars en Milan op het middenveld.

Tyra, Dymas en Kayne in de aanval.

Jelmer, Daan en Max beginnen in de wissel.

Het gaat veel gelijk op, de kansen zijn voor ons maar we weten ze niet te benutten. En dan gebeurd wat altijd gebeurd in dit soort gevallen, na 22 minuten zet HC’03 even druk en weten helaas te scoren. Gelukkig weten we hen daarna tegen te houden en ligt alles nog open voor we de tweede helft in gaan.

Koud in de tweede helft weet HC’03 het goed uit te spelen en scoort. We zijn hiervan zo van slag dat ze 2 minuten later weer weten te scoren. Het lijkt of we het even niet meer zien zitten en dan gebeurd het volgende. Zo’n 11 minuten in de tweede helft geeft Lars de bal voor op Tyra. Zij weet prachtig te scoren. Het lijkt of we ineens het doel hebben gevonden, want nog geen 2 minuten later weet Jelmer te scoren. Alles is nog mogelijk, gelijk spel is toch echt wel verdiend. Met 17 minuten wordt Kayne neergehaald en krijgt een penalty. Doordat de keeper deze pakt, weet Kayne in eerste instantie niet te scoren. De bal kaatst terug en deze kans laat Kayne zich niet ontglippen en scoort! Yes! We staan gelijk. Maar hier stoppen we niet. Niet veel later weet Jelmer de kans te benutten die gecreëerd is door Kayne en Dymas. En om het nog gekker te maken weten we vlak voor tijd ook nog de 3-5 te maken. Dymas neemt de bal mee naar voren en geeft beheerst af op Kayne die scoort.

Na de wedstrijd zijn zowel wij als de tegenpartij verbijsterd. Met 3-0 achter komen in de tweede helft en dan in de laatste 25 minuten van de wedstrijd toch de wedstrijd met een 3-5 kunnen beslissen. Top gedaan dames en heren.