Viod JO9-7G gaat verder met winnen

Op zaterdag 1 oktober speelden de kids van Viod JO9-7G alweer hun vierde wedstrijd van het seizoen.

De eerste 3 wedstrijden werden allemaal gewonnen, waarbij de laatste wedstrijd (16-1 winst) helaas uit de stand is gehaald vanwege het terugtrekken van het team (uit Azewijn) uit de competitie.

Zonder alleskunner Jurre (ziek) begon het team met 8 spelers om 08.45 uur aan de wedstrijd tegen Ulftse Boys JO9-2.
Het team , met deze wedstrijd als aanvoerder Scott, en de ouders waren er klaar voor en begon goed aan de wedstrijd. Er werd goed samengespeeld en hierdoor ontstonden er ook een aantal mogelijkheden. Na ongeveer 10 minuten spelen werd het goede spel beloond met een doelpunt.

Stijn was de gevierde man….jongen. Het doelpunt gaf het team vleugels en kort na zijn eerste doelpunt maakte Stijn ook het tweede doelpunt.  2-0 was ook de ruststand. Dik verdiend.

Na de welverdiende rustpauze begon het team vol goede moed aan de tweede helft.
Maar daar waar Viod in de eerste helft voornamelijk te vinden was op de helft van de tegenstander, was het in de tweede helft een heel ander beeld. Viod begon een beetje rommelig, waarbij de tegenstander uit Ulft juist beter ging spelen. Het team uit Ulft had veel meer balbezit en begon het doel van keeper Gijs te belagen. Een goede redding van Gijs zorgde er nog voor dat de voorsprong van 2-0 bleef staan, maar het gevoel bij de supporters begon wat onzekerder te worden. Het gevoel werd even later ook nog versterkt doordat Ulftse Boys (verdiend) op 2-1 kwam.
Omdat Viod nog wel een paar kleine kansjes kreeg op de 3-1, maar deze niet benutte, bleef het tot het laatste fluitsignaal heel erg spannend. Maar verder dan de 2-1 lieten de jongens/meisje van Viod JO9-7G het niet komen en de volgende overwinning was een feit. Nog steeds ongeslagen dus.
Op naar de volgende wedstrijd… weer een overwinning :-)!
En deze week was de Player of the week : Youry !