Na 4 wedstrijden winst en een gelijkspel van vorige week moesten de heren en dame optreden tegen Zeddam/St. Joris,  de koploper van de competitie.

Onder regenachtige omstandigheden kwamen Viod en Zeddam/Sint Joris goedgemutst het veld op;  spelertjes hadden onderling praatjes over en weer en de sfeer was uitstekend.

Youri was helaas afwezig, dus we moesten de klus met 8 spelertjes  klaren.
Om 8.30 uur startte de leukste scheidsrechter van de Achterhoek, net als een aantal  van de vorige thuisduels, de wedstrijd.
De tactiek  van de trainer was gelijk aan die van de vorige wedstrijden; 3 verdedigers, 2 middenvelders en 1 spits.

Na 3 minuten spelen wist Liam bijna de bal in het net te schieten , maar helaas kon de keeper van Zeddam/St. Joris de bal net op tijd pakken. Na 5 minuten was het raak. Na mooi samenspel wist Jurre de bal netjes achter de doellijn  van de tegenstander te schieten;  1-0.

Vrij kort daarna werd door Zeddam/St. Joris de 1-1 gescoord. Viod ging na de 1-1 direct in de aanval, op zoek naar een volgend doelpunt,  maar helaas kwam Zeddam/Sint Joris door een counter op voorsprong;  1-2. Dit was tevens de ruststand.

Na rust zagen we een onrustig Viod dat duidelijk de balans in het elftal miste, waarvan het gretig, zeer fris en leuk spelende Zeddam/St. Joris de 1-3 scoorde.
Waar was de strijd en beleving bij Viod gebleven?
Zeddam/St. Joris bleek in “the winning mood”, de 1-4 viel in 32e minuut en de 1-5 in de 34e minuut. Dit was tevens de eindstand.

Zaterdag 29 oktober aanstaande spelen de heren en dame uit tegen Etten JO9-1.