Vanmorgen heeft VIOD al haar clubscheidsrechters getrakteerd op een heerlijk ontbijtbuffet en een mooi jack.

Het bestuur van VIOD had 20 clubscheidsrechters uitgenodigd om tijdens ‘De Week van de Scheidsrechter” deze vrijwilligers extra in het zonnetje te zetten. Ze moesten hiervoor wel vroeg uit de veren, want het ontbijtbuffet stond om 08:00 uur klaar.

Na de openingswoorden van voorzitter Jos Tiemessen, kregen alle clubscheidsrechters uit handen van de scheidsrechterscoördinatoren Jesper Sanders (jeugdwedstrijden) en Hans Reijmer (seniorenwedstrijden) een mooi blauw jack overhandigd. Na de fotoshoot werd het ontbijtbuffet geopend door de 3 scheidsrechters die dezelfde ochtend ook weer een wedstrijd voor VIOD gingen fluiten. Daarna sloot de rest van de clubscheidsrechters aan en liet men het buffet goed smaken.

Ook VIOD jeugdteams bedanken de clubscheidsrechters:

Afgelopen zaterdag werden ook enkele scheidsrechters bij VIOD persoonlijk bedankt door enkele jeugdteams. Zo kregen de clubscheidsrechters bij de duels van de VIOD teams VIOD JO17-4 en VIOD JO13-6 een kado over overhandigd. Het bestuur bedankt deze teams voor dit mooie gebaar!

De Week van de Scheidsrechter duurt tot en met zondag 9 oktober.

clubscheids-viod-2016