Op vrijdag 21 oktober wordt bij VIOD een Voetbalfestival gehouden.

Kom ook naar het meidenvoetbaltoernooi op het WEURO Voetbalfestival bij vv VIOD?

Het EK vrouwenvoetbal vindt volgend jaar plaats in Nederland en dit willen we graag met jullie vieren tijdens het Voetbalfestival in Doetinchem! Kom samen met je vriendinnen naar het WEURO Voetbalfestival op vrijdag 21 oktober bij vv VIOD. Tijdens deze middag organiseert de KNVB in samenwerking met de Gemeente Doetinchem, Sportservice Doetinchem en voetbalvereniging VIOD een leuk meidenvoetbaltoernooi. Alle meiden van 10 tot en met 12 jaar krijgen dan gratis verschillende voetbalactiviteiten aangeboden. Zowel voetballende als niet-voetballende meiden zijn welkom op het Voetbalfestival! Alle deelnemers gaan naar huis met een goedgevulde goodiebag. En het leuke is: je mag je moeder ook meenemen, want voor haar wordt er ook een leuke voetbaltraining gegeven!

voetbalfestival-bij-viodVoetbaltraining voor Moeders
Moeders zijn ook van harte welkom. Voor hen organiseren we een speciale voetbalactiviteit. Een mooie gelegenheid om zelf te ervaren hoe leuk voetbal is. Moeders kunnen zich alleen of met een vriendin aanmelden.

Programma meidenvoetbaltoernooi
Start: vanaf 13.00 uur
Voetbaltoernooi: 13.30 – 15.15 uur
Moedertraining: 13.30 – 15.15 uur
Einde: 15.30 uur
Locatie: Sportpark Dichteren, vv VIOD, Sicco Mansholtweg 2, 7007 LJ Doetinchem

Opgeven
Je kunt je hier gratis opgeven voor jezelf en eventueel ook voor je moeder. Inschrijven tot en met woensdag 19 oktober 2016. Daarna ontvang je per mail de laatste informatie over het Voetbalfestival.

• Er is plaats voor maximaal 80 speelsters. Hierbij geldt: VOL = VOL!
• Alleen meiden in de leeftijd 10 – 12 jaar mogen meedoen aan de activiteit.
• Deelneemsters moeten zich individueel aanmelden en spelen vervolgens een 4 tegen 4 toernooi.
• Neem sportkleding en schoenen mee. Dit geldt natuurlijk ook voor de deelnemende moeders.
• Deelname is gratis.

Maar er is meer !!!!

Kom je ook naar de Ladies Day Spelregels op het WEURO Voetbalfestival?

Programma Ladies Day Spelregels,

Inloop: vanaf 15.00 uur
Ladies Day Spelregels: 15.30 – 17.00 uur
Leeftijd: vanaf 16 jaar

Locatie: Sportpark dichteren bij vv VIOD, Sicco Mansholtweg 2, 7007 LJ Doetinchem

Opgeven
Je kunt je hier opgeven.

Inschrijven kan tot en met woensdag 19 oktober 2016. Daarna ontvang je per mail de laatste informatie over het Voetbalfestival.
• Er is plaats voor maximaal 35 deelneemsters. VOL = VOL!
• Vrijwilligers die op de dag zelf meehelpen krijgen voorrang zodra de activiteit vol zit.
• Deelname is gratis.

Workshops !!!!

Inloop: vanaf 18.00 uur, meer info volgt

Heb je nog vragen en/of opmerkingen, stuur dan een mail naar weuro2017@knvb.nl.

Zien wij je ook op vrijdag 21 oktober bij het Voetbalfestival in Doetinchem?

meer info KLIK HIER.