Kan Viod J09-7G ook de 5e wedstrijd winnen? Dat was de vraag…
Op papier zou de wedstrijd in Dinxperlo tegen DZSV J09-2 gewonnen moeten kunnen worden. We zijn immers goed op dreef!

De kunstgrasmat in Dinxperlo straalde in het ochtendzonnetje; het lag er uitermate goed bij. En aangemoedigd door een extreem fanatieke en luid aanwezige, maar vooral zeer leuke aanhang, stonden we eigenlijk al met 1-0 voor.

Onze steunpilaar Stijn was helaas niet aanwezig. Gelukkig werd zijn afwezigheid in het eerste deel van de eerste helft goed opgevangen; we kwamen snel op voorsprong door een lekker vroeg doelpunt van Jurre.
DZSV was niet onder de indruk en onze keeper én aanvoerder Gijs kon met een paar reddingen de 1-1 tegenhouden. Uiteindelijk kreeg hij het steeds drukker voor zijn doel. DZSV counterde er weer een aantal keer gevaarlijk uit wat uiteindelijk toch resulteerde in de 1-1.

Na de rust had ons team het moeilijk; de energie was even weg en door geklungel achterin maakte DZSV de 2-1….
Viod J09-7G besefte net op tijd dat er gevoetbald moest worden.
Door heerlijk stoorwerk van Niek “de stofzuiger” kregen we op het middenveld weer overwicht. Vanaf nu was het wachtten op de 2-2. Tja , en hoeveel kansen heb je daarvoor nodig?
Ongelooflijk, maar de bal wilde er niet in. Bij DZSV stond ook een goed keepertje onder de lat.

De tijd begon nu toch echt te dringen…. het volume langs de kant ging omhoog…. Kreten over en weer, aanmoedigingen…. Het zou toch niet de eerste nederlaag gaan worden?…….
Gooooaaaaaal!!!! Jurre Harbers, wie anders scoort vlak voor tijd de gewenste 2-2 !!!
Heerlijk samenspel met een fantastische rush resulteert uiteindelijk in een gelijkspel!

Spannende pot, heren en dame!