Zaterdag 29 oktober speelden we onze competitie wedstrijd tegen Pax JO15-3D. Voor de liefhebbers een korte samenvatting van deze wedstrijd.

We hadden een afmelding en daarbij nog steeds de blessure van Samet, dus we hebben Dyaluna en Lewis gevraagd om mee te spelen. Zij hadden hier beiden wel zin in. Dat resulteerde in onderstaande door Marino in elkaar gedraaide opstelling.

Rody stond zoals we gewend zijn weer in het doel. Voor hem stonden Max, Annelot, Dyaluna en Sem in de verdediging. In het middenveld vonden we Joey, Kayne en Max. En in de aanval stonden Beau, Daan en Lewis. Thijmen, Vera en Dymas begonnen in de wissel. Marino heeft vervolgens de eerste helft gefloten omdat onze scheids iets verlaat was. Dus naast Harold als grensrechter hadden we ook nog Berry die de jongens vanaf de kant deze eerste helft heeft gecoacht. Dank hiervoor heren.

Onze verdediging stond goed op zijn plek, middenveld was er klaar voor en aanval stond om scherp. Beginnen maar. Het was een mooie wedstrijd om te zien, waarbij we het overwicht hadden maar niet direct tot scoren kwamen. Daar komt verandering in als Daan na een mooie aanval weet te scoren. Niet heel lang daarna weet Max vanaf de 16 meter in te knallen, wat een mooi afstandsschot. Ivm wat blessure leed heeft deze verslaggever dit doelpunt gemist en ook het volgende doelpunt, gelukkig lette de geblesseerde wel op en kreeg ik dit verslag van het doelpunt, Beau scoort met een punter vanaf de hoogte van de penalty stip.

Hierdoor gingen we met 3-0 voorsprong de rust in. Niet in de laatste plaats door onze geweldige verdediging en keeper. Goed gewerkt dames en heren.

Na de rust heeft scheidsrechter Maarten heeft het van Marino overgenomen. Bedankt voor je hulp Maarten. En proberen we op dezelfde voet verder te gaan, we blijven op nul maar weten vooralsnog niet te scoren. Dit veranderd na ongeveer 17 minuten in de tweede helft. We krijgen een corner die door Lewis wordt genomen. Hieruit weet Daan te scoren. Nog niet bijgekomen van deze mooie goal krijgt een snelle jongen van Pax de bal en neemt deze mee naar voren en scoort. Kort daarvoor hebben we gewisseld en Marino merkt ineens dat we maar met 10 in het veld staan. Ja dan is de goal te verklaren, we stonden met 1 verdediger minder in het veld. We staan voor dus gelukkig kunnen we hier om lachen. De wedstrijd gaat verder zoals we het de hele wedstrijd al proberen. We merken dat iedereen wat moe wordt, er is ook hard gewerkt. Toch trakteren ze ons nog op een mooi toetje. Na een mooie voorzet van Dymas, kopt Kayne in. En zo weten we de wedstrijd met 5-1 af te sluiten.

Dit was een wedstrijd waarin iedereen hard gewerkt heeft . Van keeper, verdediger, middenvelder tot aanvaller. En het heeft geresulteerd in een mooie overwinning. En een mooie plek op de ranglijsten van onze competitie. We staan namelijk op een mooie 5e plek. Top gedaan allemaal!!