Een lange dag!

De teamfoto sessie
Aan het begin van de ochtend, net na het aankleden in de kleedkamers, werden alle landenteams verzameld bij de ingang van de kantine van Viod. En niet zomaar, afgelopen zaterdag werden de teamfoto’s voor de Viod kalenders gemaakt. Als ware pro’s werden onze jongste balkunstenaars door Niels, met de handjes over de knieën, in positie gezet op de tribune voor de perfecte teamfoto. Heel wat gespannen gezichtjes voor zoveel publiciteit, maar weer een leuke ervaring voor iedereen.
Op dit moment hebben zich al een tiental ouders gemeld via onze mail voor een bestelling van de kalender van het team naar wens. De kalenders kosten €2,00 per stuk (er kunnen er meerdere besteld worden), en via onze email hmqcup@vv-viod.nl kuknnen de bestellingen geplaatst worden.

foto-maken

Een professionele fotograaf zet Viod haar jongste pupillen vast op de gevoelige plaat.

De wedstrijden!
Velen wisten het al, nu werd het op het bevestigd op het veld: Viod groeit enorm! Daarom mochten we deze nieuwe ronde weer veel nieuwe leden verwelkomen. Nogmaals een warm welkom en wij wensen jullie samen met ons bij Viod veel voetbalplezier!
De uitbreiding bracht ook met zich mee dat we in een twee poule systeem zijn gaan spelen. Zo komt iedere topper zo goed mogelijk tot zijn recht!

Tijdens Engeland Chili gaat de bal rakelings langs de paal!

Voor nu hopen we dat jullie de nieuwe lijst met spelers en teams nog even kunnen nalopen, zodat we zeker weten of je er voor komende zaterdag 12 november goed opstaat! Tot zaterdag!

Met sportieve groet,
Rick, Bas en Rik
Coördinatoren HMQ-Cup

teamindeling-12-11-2016

Een spannende strijd! Spanje Duitsland was een waar spektakel op voetbalgebied.

Een vlammend schot van Diego slaat tegen het net van Nederland.

Onder toeziend oog van de familie speelden Mexico en Italië een mooie wedstrijd.