Beste Volger,

Zaterdag 19 november, de een na laatste wedstrijd van de competitie tegen de nummer 2 vv Dieren JO11-1. Om nog kans te houden op de titel mochten we de wedstrijd niet verliezen, de druk stond er bij beide teams op. In de kleedkamer was het muisstil en ondanks dat we het woord kampioen nog nooit in de mond hadden genomen wist iedereen wat voor wedstrijd op het punt van beginnen stond. Bij winst zouden we kampioen zijn, bij gelijkspel moeten we de laatste wedstrijd winnen en bij verlies zouden we wellicht nog 4e kunnen eindigen.

We beginnen de wedstrijd goed maar de tegenstander ook, een gelijk opgaande strijd waarin de tegenstander met veel fysiek en goed voetbal een klein overwicht heeft. Na een goede 1e helft gaan we met 2-2 de rust in. We beginnen de 2e helft slap en komen snel op 2-3 achter. De 2-4 hing in de lucht maar herpakte ons en kregen weer een paar goede kansen. Voor het vervolg zie onderstaande samenvatting…..

10 december de laatste wedstrijd, uit tegen VDZ. We weten wat ons te doen staat en hebben alles nog in eigen hand. Komende week weer lekker trainen om elke keer een stukje beter te worden.

Onderstaand de statistieken tot nu toe en  het videoverslag van de wedstrijd.

schermafbeelding-2016-11-20-om-12-40-46

Namens de begeleiding van JO11-1G.