Beste Volger,

Zaterdag 12 november stond de altijd lastige uitwedstrijd tegen DCS JO11-1 op het programma. In de afgelopen jaren hebben we het altijd heel lastig tegen dit team gehad en ook dit seizoen is het een geduchte tegenstander die net als ons bovenin meedraait in de competitie. Om een goed resultaat te kunnen halen moesten we ook deze week weer alles geven en een teamprestatie leveren.

Het was koud, het veld bevroren en hobbelig, het beloofde dus een fysiek duel te worden. Men besefte dit en gingen vanaf de 1e minuut vol in de duels en voorop in de strijd. De 1e helft konden we echter niet overtuigen en gingen we met 0-0 rusten. In de rust spraken we elkaar aan op het spel en wat we beter zouden moeten doen om de wedstrijd te winnen. In de 2e helft bleek direct dat deze woorden niet aan dovemansoren waren gericht en kwamen we snel op 0-1 en liepen vervolgens uit naar 0-3 waardoor de wedstrijd was beslist. Uiteindelijk scoort DCS nog de 1-3 maar de winst kwam niet meer in gevaar.

Volgende week de cruciale wedstrijd tegen de nummer 2 van de competitie vv Dieren JO11-1. Bij winst kunnen de concurrenten enkel op punten gelijk komen in de competitie, bij verlies kunnen we daarentegen ook nog 4e eindigen. Dinsdag gaan we met het team naar Jong Oranje als leuke afwisseling. Komende week weer lekker trainen om elke keer een stukje beter te worden.

Onderstaand de statistieken tot nu toe, het videoverslag en uiteraard wil de JO11-1 ook meedoen met de nieuwste hype, de mannequin challenge.

schermafbeelding-2016-11-12-om-13-02-37

Namens de begeleiding van JO11-1G.