Zaterdag  19 november speelden we onze laatste uitwedstrijd van deze najaarscompetitie. Na aankomst op het terrein van DCS waar wij onze wedstrijd tegen de JO15-4D speelden was het nog een flinke wandeling naar de kleedkamer.  Hier kon Marino onze invallers voorstellen die waren meegereisd ivm een aantal blessures die mogelijk op konden spelen. Gelukkig was Beau weer redelijk hersteld van zijn enkelblessure en hadden zowel Vera als Joey geen last meer van hun enkel. Dus met de tweeling Sergio en Carlos erbij hadden we het mooie aantal van 4 wissels.

Onze opstelling was deze wedstrijd als volgt. Rody op zijn vaste plek in het doel. Joey, Annelot, Sem en Max in de verdediging. Thijmen, Sergio en Milan op het middenveld. Daarnaast Beau, Daan en Dymas in de aanval. In de wissel begonnen Carlos, Rutger, Kayne en Vera.

We wedstrijd begint heel mooi. We nemen al snel het initiatief en geven druk naar voren. Na 5 minuten neemt Dymas na aanspelen door Milan de bal mee naar voren. Hij wordt gestopt maar krijgt een vrije trap mee en weet daaruit te scoren. Dat is een lekker begin zo. We weten druk te zetten maar tegelijkertijd wordt door de spelers van DCS ook druk gezet. Helaas valt Annelot na een kwartier uit. Hierdoor moet de verdediging weer even de boel afstemmen en weet na 18 minuten DCS te scoren. Dat is natuurlijk heel jammer maar we gaan er nog steeds vol tegenaan, we weten kansen te creëren maar niets af te ronden. En eindelijk na al het harde werk van zowel onze aanvallers, middenvelder, verdediging en geweldige reddingen van Rody weet Carlos na 25 minuten te scoren. Nog geen 4 minuten later gooit de keeper van DCS niet goed uit. Dymas onderschept de bal en passt naar Kayne die scoort. Zelf heeft Kayne het niet gezien want werd uit balans gebracht, maar mooie goal.

Hierdoor met een 1-3 voorsprong de rust in.

De wissels werkten deze zaterdag iets anders als normaal waardoor net na rust even verwarring ontstond. Gelukkig konden we het net voor aanvang van de wedstrijd oplossen en begonnen we onze tweede helft met 11 spelers ipv 12. We gaan meteen weer vol voor de bal, maar dit gaat over en weer. Na 7 minuten weet Dymas de bal weer te onderscheppen en maakt het dit keer zelf af. De 1-4 is een feit. Dat is een lekkere voorsprong. Nog geen 5 minuten later weet Beau uit te breken. Hij schiet en bal rolt lullig door de benen van de keeper. Die te verbaasd is om achter de bal aan te gaan waardoor deze rustig in het doel rolt. 1-5, dit mogen we niet meer weggeven met nog 23 minuten te gaan. Helaas gaat door ongelukkige samenkomst van omstandigheden de bal in eigen goal. Dit soort dingen kunnen gebeuren en gelukkig stonden we met 1-5 voor en hebben we nu nog een 2-5 voorsprong. We weten deze voorsprong te behouden en sluiten na 70 minuten de wedstrijd met winst af. Weer geweldig gedaan dames en heren. Ook dank voor onze invallers Sergio en Carlos fijn dat jullie erbij waren.

Volgende week wacht ons een zware wedstrijd tegen koploper OBW die vorige week volgens mijn berekening kampioen zijn geworden, want niet meer in te halen door Angerlo. We gaan het ze in ieder geval moeilijk maken. Op naar volgende week.