Zaterdag 12 november treden we aan tegen Loil JO15-2DG in Didam. We hebben met een aantal blessures en zieken te maken. Maar gelukkig hebben we de keeper van de JO15-3G, Kyle, bereid gevonden om met ons mee te spelen. Zodat hij daarna naar Stokkum kan racen om zelf zijn eigen wedstrijd te spelen. Kyle super dat je er bij was.

Bij ons staat in ieder geval Rody weer op zijn vaste post in het doel. Kyle, Sem, Annelot en Rutger zorgen voor de verdediging. Kayne, Joey, Vera bemensen het middenveld. En Dymas, Daan en Milan gaan proberen te scoren. Daarnaast hebben we Thijmen in de wissel.

We weten van te voren dat dit een moeilijke wedstrijd gaat worden. Waar we gaan er hard voor knokken om te zorgen dat we het hun moeilijk maken. En we moeten zeggen. De eerste helft gaat dat heel erg goed. Al lijkt het daar in het begin niet op. Want na 2 minuten weet Loil al te scoren. En daar blijft het niet bij, want na 21 minuten gaat de bal net over Rody heen. We werken hard en doen verschrikkelijk ons best waarbij we kansen weten te creëren.

We gaan daardoor met een 2-0 achterstand de rust in. In de rust blijkt dat Vera niet meer verder kan spelen, hierdoor hebben we geen wissels meer en gaan we met 11 man/vrouw verder. Na de rust weet Loil 5 minuten weer te scoren en 8 minuten later weer. . Na 21 minuten een goal van veraf onhoudbaar voor Rody die geweldige wedstrijd keept. Helaas krijgt ook Joey met een pijnlijke enkel te maken en kan 20 minuten voor het eind van de wedstrijd niet meer verder. Hierdoor komen we met 10 man/vouw tegen een sterker 11-tal te staan. Er wordt vanaf de kant al geopperd dat deze leidster qua postuur best mee kan doen. Maar die valt dan wel door de mand. Dus…. met zijn 10-en verder. Vervolgens moet 10 minuten voor tijd Kyle ook het veld verlaten, met een pijnlijke knie en nog een wedstrijd te gaan. Hierdoor staan we met 9 spelers in het veld en worden in die tijd nog 2 doelpunten gescoord.

Toch nog dit dames en heren. Jullie hebben een geweldige wedstrijd gespeeld, tegen een veel en veel sterker team. Geknokt voor wat jullie waard zijn en dan zelfs een gedeelte nog met 10 en later 9 personen. Wij van de leiding vinden jullie kanjers en jullie mogen trots zijn op deze prestatie ondanks deze 7-0 nederlaag.