img_20161119_1313549

Viod JO17-5 is nu 5 wedstrijden ongeslagen na een 12-0 overwinning op VVG ’25.
Met een totaal van 5 scorende spelers en twee hattricks behaalden wij een welverdiende overwinning, met een gegarandeerde vijfde plaats voor de winterstop.

Wij begonnen vanaf de eerste minuut aanvallend te spelen, maar de bal wilde niet in het net…
Gelukkig bleven de goal kansen komen en uiteindelijk na ongeveer 10 minuten scoorden wij ons eerste doelpunt.
De eerste helft eindigde met 5-0 – met als hoogtepunt het back-heel doelpunt van Shivan.

Na een korte pauze keerden wij met meer vastbeslotenheid terug op het veld en scoorden verder nog 7 doelpunten

Één van deze werd prachtig door Brian net buiten het strafschopgebied gescoord.

Eindresultaat: 12-0, een blij team en een blije coach 🙂

Scoreboard:
Keye – 3 goals
Shivan – 3 goals
Brian – 2 goals
Ryan – 2 goals
Stijn – 2 goals

Verder wil ik Peter Beemsterboer hartelijk bedanken bij het ondersteunen van de scheidsrechter en ons team.
En ook aan al onze fans die ons weer vanaf de zijlijn toegejuicht hebben 🙂

De volgende wedstrijd is zaterdag 26 november uit tegen Varsseveld om 14.30 uur (nadere informatie volgt via teambericht).
Dit is onze laatste competitie wedstrijd voor de winterstop.

Forza ragazzi!

Statistieken: