img_20161112_1419239

Op een koude zaterdagmiddag behaalde VIOD JO17-5 een 3-2 overwinning in de Doetinchemse derby tegen DZC ’68 JO17-4.

Een op verdediging gerichte opstelling (5-3-2) in de eerste helft gaf ons weinig kansen om te scoren.
Ieder team scoorde een doelpunt (vrije trap van Ryan en Stijn scoorde) en met de tussenstand 1-1 gingen wij in de rust naar de warme kleedkamer.

Het team wilde winnen en met een aangepaste en op aanval gerichte opstelling (3-4-3) gingen wij met een winnende mentaliteit weer het veld op.
Een paar minuten later scoorde DZC ’68 en stonden wij meteen met 1-2 achter…
Onze aanvoerder Ryan scoorde toen de 2-2, en in de laatste minuten van de wedstrijd scoorde Pim zijn eerste goal in deze competitie.

De laatste minuten voelden als uren en toen de scheidsrechter het einde van de wedstrijd floot, juichte het hele team van vreugde.
Een prachtige overwinning! zowel individueel als team is er veel hard werk verzet.

Dit is de vierde opeenvolgende overwinning en dit verhoogt onze kansen om voor de winterstop in de top 5 te eindigen, En wie weet, misschien kunnen wij nog op plaats 4 eindigen 🙂

Scoreboard:
Stijn – 1 goal
Ryan – 1 goal
Pim – 1 goal

Verder wil ik José Espinola y Vazquez hartelijk bedanken bij het ondersteunen van onze scheidsrechter en ons team.
En ook aan al onze fans die ons in het koude weer aan de zijlijn toegejuicht hebben 🙂

De volgende wedstrijd is zaterdag 19 november uit tegen VVG ’25 om 13.00 uur (nadere informatie volgt via teambericht).

Forza ragazzi!

Statistieken: