PAX JO13/1 – VIOD JO13/1

We verdelen de doelpunten keurig over de 2 helften en winnen verdiend met 0-4. De eindstand had hoger kunnen uitvallen indien we nauwkeurig waren geweest in de eindfase van de aanval. De verdediging verdient een compliment. Tycho Seinhorst vecht verbeten duels uit met zijn tegenstandster, Quinten van den Heuvel stelt zich steeds beter in op de slim weglopende spits van PAX, Bikkel Kersten laat wekelijks zien dat hij terecht is geselecteerd door de KNVB, Thijmen Raben herstelt de foutjes van zijn medespelers en keeper Bart Wiecherink is de hele wedstrijd geconcentreerd aanwezig.

We leveren een puike teamprestatie. Het voetbal is weliswaar niet hoogstaand, maar de inzet en beleving zijn goed. Het is plezierig dat de invallers ook hun bijdrage leveren. De gretige en ijverige Niek Sanders is betrokken bij een doelpunt en de attente Dylan Steylen kopt zelfs een bal tegen de touwen.

Komend weekend spelen we tegen 1 van mijn oude liefdes, Reünie uit Borculo. Zij hebben minder verliespunten dan wij, maar ook een wedstrijd minder gespeeld. Het belooft dus weer een spannende krachtmeting te worden. De laatste weken halen we een goed niveau. Indien we dit vasthouden, gaan we voor de winterstop nog een aantal punten bijschrijven.

Roy Ebbers {trainer/coach}.