Beste Volger,

Vandaag de 5e wedstrijd (officieus 6e wedstrijd) van de competitie, de derby tegen DZC JO11-1. DZC had de minste verliespunten dus als we iets wilde bereiken in de competitie moesten we ook deze lastige wedstrijd zien te winnen. We speelden met veel inzet en fel op de bal. We merkte dat we niets onder deden voor de tegenstander en kwamen er vaak met goed voetbal en mooie acties voor het doel van de tegenstander. We kwamen op 1-0 maar al snel was het weer 1-1. Na de rust kwamen we weer op voorsprong maar wederom was het binnen no time 2-2. We bleven vechten en dat werd uiteindelijke beloond waardoor we uitliepen naar respectievelijk 3 en 2-4. De inzet, passie en strijd werd pas in de kleedkamer duidelijk doordat iedereen vol trots al de schaafwonden en blauwe plekken aan elkaar liet zien. Wederom dus een goede wedstrijd van JO11-1 en een puike overwinning. Volgende week weer een nieuwe competitie wedstrijd, dan tegen SML, deze week weer lekker trainen om elke keer een stukje beter te worden.

Onderstaand de statistieken tot nu toe en videoverslag van de wedstrijd.

schermafbeelding-2016-10-30-om-13-29-03

Namens de begeleiding van JO11-1G.